Késik, de már úton van a 31. hős! Kire számíthatunk?

Késik, de már úton van a 31. hős! Kire számíthatunk?

Jeff Kaplan, a játék vezető fejlesztője videóban tájékoztatott minket.

Az Overwatch vezető fejlesztője jelentette be, hogy a 31. hős késik, de nem kell félni, úton van! Akik már évek óta követik a játékot, tudhatják, hogy minden év júniusában jöttek az új és játszható karakterek, ám ezúttal ez nincs így. A késés oka feltehetően a fejlesztők leterheltsége, ugyanis olyan anti-cheaten dolgoznak, ami akár meccs közben is detektálja a csalást, és ha ez megtörténik, akkor kiléptet mindenkit a meccsből anélkül, hogy pontokat veszítenénk, vagy büntetést kapnánk (a csalót kivéve persze). Emellett pedig a summer games is jön a következő frissítéssel!

Jeff Kaplan azért annyit elárult, hogy a hős férfi nemű lesz, úgyhogy rögtön utána is néztünk, hogy kik jöhetnek szóba. Mivel nagyon kevés az információnk a 31. hősről, ezért tényleg csak találgatni tudunk. 

Mauga

Baptiste és Mauga a Talonban szolgáltak együtt, amit "What You Lef Behind" történetből tudhatunk meg. A magas és izmos karakter erős páncélt és egy minigunhoz hasonló fegyvert használ, szóval nem kizárt, hogy ha bekerül, akkor Tank hős lesz. 

Maximilien

A gazdag és kapzsi Omnicot a Storm Rising küldetésben ismerhettük meg, mint a Talon egyik vezéralakját, aki gyakorlatilag a legkisebb ráhatástól is árulóvá válik. Feltételezések ugyan vannak az ő megjelenéséről, de nem igazán tudjuk elképzelni, hogy a játékba kerüljön.

Ismeretlen Omnic

Szintén a Storm Rising küldetés végén ismerhettünk megy egy Omnicot Doomfist jelenlétében, aki felthetetően valamiféle fejvadász lehet. Zenyatta-n kívül még úgysem láttunk akció közben Omnicot, ráadásul a negatív pólust is meg kell testesítenie valakinek, szóval miért ne lehetne, akár ő a következő hős?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrás: hltv.org

Kövess Minket!