Egyszerű és hasznos grafikon a támadók erősségeiről és gyengeségeiről!

Egyszerű és hasznos grafikon a támadók erősségeiről és gyengeségeiről!

A támadó operátorokat vette górcső alá egy játékos és a játék fellelhető pozíciók és tulajdonságok szerint készített róluk egy nagyon hasznos kimutatást.

Az ember igyekszik egyre jobban megismerni a játékot és rájön, hogy rengeteg információval találja magát szembe. Nem csak a pályák megtanulása egy hosszabb folyamat, de elsajátítani az operátorok felszerelését és képességét szintén egy komolyabb procedúra. Sokszor pedig rövid idő alatt kell dönteni arról, hogy az adott meccsben melyik karakter lehet a leghasznosabb számunkra és a csapat számára.

Egy játékos által megalkotott grafikon viszont most nagy segítséget jelent. A kezdőknek mindenképp hasznos információkat rejt a kép, de úgy gondolom, hogy bárki számára használható lehet. A képen látható, hogy a támadó operátoroknak a játékban található tulajdonságaik alapján grafikon szemléltették az erősségüket és a gyengeségüket. Hat pontot vett figyelembe a szerkesztő, melyek az alábbiak:

HB - Hard Breaching: Képes átrobbantani a megerősített (reinforced) falakat. Váratlan útvonalat hozhatunk vele létre, amelynek segítségével meglephetjük az ellenfelet és behatolhatunk az objectivehez.

SB - Soft Breaching: Az egyszerűbb falat (pl: fa), barikádot, valamint bizonyos padlót/plafont képes elpusztítani. Pont annyira szabhatja át a pályát, hogy előnyt szerezzen a támadóknak. Vertikális játékhoz tökéletesek, ezáltal a felettük vagy alattuk lévő helyszínt tudják magabiztosabban támadni.

AR - Anti-Roaming: Levadászhatja az ellenfél roamereit, illetve biztosíthatja a csapat oldalát és hátát, hogy ne érje őket meglepetés. Fürgébb az átlagnál.

In - Intel/Counter-Intel: Olyan eszközei vannak, amelyekkel felderítheti az ellenfél pozícióját, illetve a különböző helyszíneket. Bizonyos esetben arra is jók, hogy elpusztítsák az ellenfél kütyüit.

Su - Support: Fedezik a társaikat és igyekeznek biztosítani, hogy minél kevesebb sebesülést szenvedjenek el. Lehetővé teszi a csapat többi tagjának a legfontosabb akciók végrehajtását (defuser letétele, flanking stb.)

EF - Entry Fragger: Általában ő az első, aki tűzharcba keveredik. Az 1v1 fightok koronázatlan királyai és királynői ők.

Az alábbi képen pedig hexagonnal szemléltették minden támadó operátornál, hogy mi az ami rá jellemző és minél inkább kileng az adott tulajdonság felé a jelzés, annál erősebb benne. Értelemszerűen, amerre nem mutat a belső világosabb rész, arra nem igazán használható. Pickelés és counter pickelés esetén is jól jön egy ilyen kimutatás:

Ha esetleg nem látható a hexagonok hat sarkánál a felirat: Fent balra: SB - Fent jobbra: HB - Bal oldalt: EF - Jobb oldalt: AR - Lent balra: SU - Lent jobbra: IN.

Ti mit gondoltok, mennyire pontos ez a grafikon? 

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!