Az idei Summer Games esemény megérkezett az Overwatch-ba!

Az idei Summer Games esemény megérkezett az Overwatch-ba!

A stúdió hét új hőskinézettel készült számunkra. 

Előző héten Jeff Kaplan egy fejlesztői videóban beszélt a nyár folyamán megjelenő Overwatch tartalmakról és elhintette, hogy most picit máshogy alakulnak majd a dolgok, mint a korábbi években. Kisebb meglepetésre nemrég a játék frissíteni kezdett és a PlayOverwatch hivatalos Twitter oldala bejelentette, hogy a 2019-es Summer Games esemény megérkezett a játékba.

 
Természetesen a fejlesztők idén is új hőskinézetekkel készültek számunkra, amiket az alábbi képre kattintva a galériánkban tudtok megtekinteni, jó böngészést!

Az esemény egyébként augusztus 5-ig tart és a már látott Mei, Reaper és Reinhard skineket heti bontásban, kihívások teljesítésével tudjuk majd megszerezni, további Player Ikonokkal és Sprayekkel együtt. A korábbi évekhez hasonlóan most is visszatért a Lúcióball játékmód, nem csak a Casual, hanem a kompetitívnek számító Copa Lúcioball móddal is. A hőskinézetek mellett két új Emote és egy Baptiste Highlight Intro is bekerült a játékba, amiket a What's New fül alatt tudtok elérni a Hero Galery-ben. Jó szórakozást mindenkinek!

Nektek egyébként hogy tetszenek az új Summer Games skinek? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Galéria

Kövess Minket!