Hirdetés

Az idei Summer Games esemény megérkezett az Overwatch-ba!

Sensevida | 19/07/16 20:15
Cikk mentése

A stúdió hét új hőskinézettel készült számunkra. 

Hirdetés

Előző héten Jeff Kaplan egy fejlesztői videóban beszélt a nyár folyamán megjelenő Overwatch tartalmakról és elhintette, hogy most picit máshogy alakulnak majd a dolgok, mint a korábbi években. Kisebb meglepetésre nemrég a játék frissíteni kezdett és a PlayOverwatch hivatalos Twitter oldala bejelentette, hogy a 2019-es Summer Games esemény megérkezett a játékba.

 
Természetesen a fejlesztők idén is új hőskinézetekkel készültek számunkra, amiket az alábbi képre kattintva a galériánkban tudtok megtekinteni, jó böngészést!

Az esemény egyébként augusztus 5-ig tart és a már látott Mei, Reaper és Reinhard skineket heti bontásban, kihívások teljesítésével tudjuk majd megszerezni, további Player Ikonokkal és Sprayekkel együtt. A korábbi évekhez hasonlóan most is visszatért a Lúcióball játékmód, nem csak a Casual, hanem a kompetitívnek számító Copa Lúcioball móddal is. A hőskinézetek mellett két új Emote és egy Baptiste Highlight Intro is bekerült a játékba, amiket a What's New fül alatt tudtok elérni a Hero Galery-ben. Jó szórakozást mindenkinek!

Nektek egyébként hogy tetszenek az új Summer Games skinek? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?