A Ubisoft válaszolt a közösséget lázban tartó legégetőbb problémákra, érkeznek a javítások!

A Ubisoft válaszolt a közösséget lázban tartó legégetőbb problémákra, érkeznek a javítások!

Folyamatosan jönnek a frissítések, viszont van néhány égető hiba, ami foglalkoztatja a játékosokat, és egészen idáig nem nagyon tudtuk mi a helyzet ezekkel.

Rengeteg bugot és egyéb problémát kell javítania a kiadónak, és ezt igyekeznek készségesen el is végezni. Ez látható ugyanis a legutóbbi patchekben, sok fixet tartalmazott a letöltendő tartalom. Mégis akadnak olyan témakörök, amelyek visszatérőek és tanácstalanul toporog a közösség, hiszen nem tudják mikor számíthatnak a megváltó javításokra. Most a Ubisoft megszólalt és összeszedte a legfontosabb kérdéseket, valamint igyekeztek válasszal is szolgálni, hogy mire kell számítanunk a jövőben.

Hang hibák

Leírás: Tompa, hiányzó hangok, valamint néhány hang esetében probléma lép fel.
Státusz: Találtak egy olyan bugot, aminek hatására a hang könnyebben terjed a tárgyakon keresztül (falak és más tereptárgyak). Ezen kívül tovább monitorozzák azokat a videókat, amiket a közösség tagjai küldenek nekik az audio problémákról.

Kapcsolat

Leírás: A játékosok elveszítik időnként az irányítást az Operátoruk felett, majd kiesnek a játékból egy hibaüzenettel.
Státusz: Külön erre a problémára összeállítottak egy speciális csapatot, akik azt a feladatot kapták, hogy felderítsék a lehetséges gondokat. Néhány olyan problémát azonosítottak időközben, amelyeket a játék néha „szolgáltatásmegtagadási” támadásokként értelmez. Ezért ez a topik prioritás a fejlesztőknek. 

Smoke Gas Canister működése 

Leírás: A gáz sokszor átterjed a falakon.
Cél: Az elsődleges feladatuk az, hogy átdolgozzák a fegyvert, így sokkal következetesebb lenne a működése. Nagyjából hasonlóan szuperálna, mint Capitao "tüzes nyila". Emellett valószínűleg vizuális ráncfelvarrást is kap az effektje.
Státusz[Target: Y4S3 alatt] Egy előre nem várt hibába ütközve egyelőre ez még nem kerülhet be a játékba, kénytelenek voltak a harmadik szezonra csúsztatni az élesítését, hogy biztosra menjenek.

Fegyverek finomítása

Leírás: Bizonyos helyzetben a fegyverek optikája néhány pixellel távolabb van a képernyő közepétől.
Cél: Egy olyan rendszert akarnak beépíteni a játékba, amely megakadályozná ezeket az eltéréseket. Ugyanakkor fejlesztik az ADS-t, méghozzá egy másodlagos mozgás segítségével, ezáltal fejlődik a célzás és az optika teljesen szinkronban lesz a célkereszttel.
Státusz: [Várható érkezés: Y4S3 alatt] Gyűjtik a visszajelzéseket a közösségtől, ezért egyelőre legkorábban csak a következő szezonban érkezhet ez az update.

SHOTGUN: A falak elpusztítása megbízhatatlan

Leírás: Kiszámíthatatlanul viselkednek a Shotgunok a fából készült falat elpusztítása közben.
Cél: Finomítják az ilyen fegyvereket, mert időnként nem úgy lövik át a fát, mint ahogyan azt eleve megtervezték. Épp emiatt kell sokszor több időt eltölteni az ilyen falak előtt a megfelelő átjáró létrehozása érdekében, és ezt nem szeretnék.
Státusz[Várható érkezés: Y4S2.3] Értékelik a módosítások kezdeti eredményeit, és folytatják a megsemmisítés finomhangolását.

Operator/Gadget

Leírás: Azok az Operatorokat, amelyek exploit miatt zavart keltenek a játékban, eltávolítják egy időre.
Cél: Ha egy Operátort vagy Gadget-et letiltanak, mindig el fogják mondani, hogy mi történt és miért.
Státusz: [Várható érkezés: Y4S3 alatt] Van még mit programozniuk és az UI-n is dolgoznak.

Törmelék

Leírás: A törmelék egy pusztítás után időnként az ablakban vagy ajtóban marad, emiatt bezavar a játékos látóterébe.
Cél: A barikádok leszedését következetessé szeretnék tenni, hogy ezt elkerüljék.
Státusz: [Várható érkezés: Y5S1] Jelenleg a tervezési fázis zajlik, és meg kell határozniuk hogyan közelítsék meg a témát. Különböző lehetőségeket vizsgálnak és prototípusokat készítenek.

Echo Yokai álca

Leírás: A Y4S2.2 patchben már eszközöltek egy fixet erre a problémára, ugyanis a támadók pajzsának üvegén keresztül látható volt időnként a drón. Ennek hatására viszont mégis előfordult, hogy a drón teljesen láthatatlanná vált.
Cél: A balansz érdekében megkönnyítenék a Yokai spottolását a későbbi patchekben.
Státusz: [Várható érkezés: Nincs pontos időpont] Nem tudni mikorra derítik ki a pontos okát, de a következő időszakban minden fejleményről beszámolnak.

Operátor bannok

Leírás: A következő karakterek ranked meccsekben igen magas ban rátával bírnak: Blitz, Jackal, Echo és Caveira.
Státusz: Arról folyik a megbeszélés a Ubisoftnál, hogy miként egyensúlyozhatnák ki a Pick/Ban rendszert a ranked matchmakingben, illetve azokat az Operátorokat, akiket ez nagymértékben érint.

Smoke

Leírás: A sebzés görbéje a Gas Canisternek finomításra szorul, ezáltal Smoke az Area Denial (kizárni az ellenfelet egy területről, ami már részben most is igaz) szerepkörhöz állna közelebb.
Státusz:[On Hold] Teljesen elégedettek a fejlesztéssel, azonban amíg más fontosabb dolgokat nem élesítenek, addig ezt visszatartják.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!