Revansra készül ma este az ESA Spring Season 2019 döntőjében a WiLD!

Revansra készül ma este az ESA Spring Season 2019 döntőjében a WiLD!

A WiLD felállása ugyan megváltozott az utóbbi időben, és bár hullámzó teljesítményt nyújtanak mostanában, ennek ellenére mégis döntőt játszanak egy nemzetközi versenyen.

Az MNEB-en látott ötöshöz képest - Herkii, Lino, PoPet, H3dsut és Tonttuu - történt némi változás a WiLD háza táján. Két új játékos is ott van a keretben, de ne szaladjunk ilyen előre.

Az e-Sports Association EU ligájában, pontosabban a Spring Season 2019-ben kapott helyett a vadak ötöse - miután az előző szezonban előkelő helyen végezve bent maradtak -, ahol a nyolc fős mezőnyben mindenkivel játszottak egy BO3 mérkőzést, melynek végén 4 győzelmet és 3 vereséget véstek a nevük mellé. Ezzel továbbjutottuk a rájátszásba, ahol az előttük végzett RoyalBlue Esports ellen bizonyíthattak újra. Az alapszakaszban elszenvedett 2:0-ás vereséget követően vissza tudtak vágni, Coastline-on egy 7:5, majd Borderen egy 7:3-at hoztak a srácok. Ezeken az összecsapásokon már a Herkii, H3dsut, PoPet, M4rkiJESUS és CklfjuSoma alkotta kvintett bizonyíthatott. Egyelőre úgy tűnik mit sem veszített erejéből a WiLD, és ez a diadal finálét ért nekik, ahol a Team Moops ellen ragadnak fegyvert július 17-én.

Nem lesz könnyű dolga a magyar csapatnak, a Moops nyerte ugyanis az alapszakaszt, méghozzá veretlenül (7:0). Viszont a csoportmérkőzések során elképesztően szoros párharcot játszottak a WiLD ellen. Az első pályán - Oregon - még mi örülhettünk, miután 8:7-re legyűrtük a Moopst, aztán viszont Borderen 7:5-re alul maradtunk, majd jött a harmadik map, és ott a hosszabbításban szintén ők bírták jobban szusszal (8:6 a Moopsnak).

Ma este a fináléban lehetősége lesz a WiLD-nak visszavágni a korábbi vereségért, valamint további tétje is van az első helynek, hiszen garantált 175 dollárt kap a végső győztes, a második 75-tel lesz gazdagabb. Az alábbi csatornán ma este 7 órától megnézhetitek a Team Moops vs WiLD BO5 fináléját, melyet B3RC1 és Bone DaDDy közvetít:

Nézd meg esporthutv élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Szurkoljunk együtt egy újabb magyar liga győzelemért!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!