Hirdetés

Ilyen gyerekként Invoker - megjött az új Persona Skin!

TZeus | 19/07/20 11:24
Cikk mentése

Gyermeki külső, hang, ikonok és új támadási animáció, ezekkel készült a Valve a Persona Skin kapcsán. Lássuk miben változik pontosan az Invoker.

Hirdetés

Ahogyan azt már a Battle Pass érkezésekor látni lehetett, a Valve készült egy kis időutazással, jobban mondva Invoker új köntöse visszarepítette őt a gyerekkorába, amikor még igazából éppen csak belekóstolt a mágiába. A fiatal mágus viszont nagyon elszánt volt, és most mi is megtapasztalhatjuk ezt a lendületet, ha elérjük a 305-ös szintet, akkor kapjuk ugyanis meg az új Persona skint.

A Persona skin az alábbiakat tartalmazza:

Egy teljesen új modell került a játékba, és nem csak maga a hős kapott új külsőt, hanem a Forged Spirit is átalakult. A karakter körül keringő orbok szintén megváltoztak és a lövedékeinek animációja is az orbok variációjától függően módosul. A szett nem lenne teljes az új hangok nélkül, szóval gyermeki énje beszél majd hozzánk a csaták során.

A DotaCinema csatornája részletesen bemutatta, hogy miként néz ki a játékban a megfiatalodott Invoker:

Egy furcsaság viszont már most adódott a Persona kapcsán, a külseje mellett a karakter mérete is megváltozott, ez pedig különböző hitboxokat eredményezett, melyeket az alábbi ábrán láthattok. A jövőben kiderül, hogy mennyi előnye származik a Persona Invokereknek ebből, egyelőre azonban ne fessük az ördögöt a falra, bár az eltérés látványos:

Vajon ez az új irány a kiadónál, hogy az Arcana után - ami teljesen egyedivé varázsolja a hőseinket - elkezdik majd gyártani a gyermeki verziókat a már meglévőkből? Nektek tetszik a Persona skin és az ötlet?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • ElenWerner 4 hónapja
  Már pipa a szint
  0 0 Válasz
 • nagyonjo33 4 hónapja
  Kisebb hitbox? Paytowin game lett Egyébként csak a kis gömbjeit be lehet cserélni mert azok jól néznek ki de maga ez a gyerek változat nem tetszik nekem
  0 0 Válasz
  • TZeus 4 hónapja nagyonjo33
   nekem az egesz bejon, nem tudom, nagyon el lett talalva, pedig paraztam tole h vmi cringe ratyi dolog lesz:D
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?