Ilyen gyerekként Invoker - megjött az új Persona Skin!

Ilyen gyerekként Invoker - megjött az új Persona Skin!

Gyermeki külső, hang, ikonok és új támadási animáció, ezekkel készült a Valve a Persona Skin kapcsán. Lássuk miben változik pontosan az Invoker.

Ahogyan azt már a Battle Pass érkezésekor látni lehetett, a Valve készült egy kis időutazással, jobban mondva Invoker új köntöse visszarepítette őt a gyerekkorába, amikor még igazából éppen csak belekóstolt a mágiába. A fiatal mágus viszont nagyon elszánt volt, és most mi is megtapasztalhatjuk ezt a lendületet, ha elérjük a 305-ös szintet, akkor kapjuk ugyanis meg az új Persona skint.

A Persona skin az alábbiakat tartalmazza:

Egy teljesen új modell került a játékba, és nem csak maga a hős kapott új külsőt, hanem a Forged Spirit is átalakult. A karakter körül keringő orbok szintén megváltoztak és a lövedékeinek animációja is az orbok variációjától függően módosul. A szett nem lenne teljes az új hangok nélkül, szóval gyermeki énje beszél majd hozzánk a csaták során.

A DotaCinema csatornája részletesen bemutatta, hogy miként néz ki a játékban a megfiatalodott Invoker:

Egy furcsaság viszont már most adódott a Persona kapcsán, a külseje mellett a karakter mérete is megváltozott, ez pedig különböző hitboxokat eredményezett, melyeket az alábbi ábrán láthattok. A jövőben kiderül, hogy mennyi előnye származik a Persona Invokereknek ebből, egyelőre azonban ne fessük az ördögöt a falra, bár az eltérés látványos:

Vajon ez az új irány a kiadónál, hogy az Arcana után - ami teljesen egyedivé varázsolja a hőseinket - elkezdik majd gyártani a gyermeki verziókat a már meglévőkből? Nektek tetszik a Persona skin és az ötlet?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!