Hirdetés

A Salamander szállította az első magyar R6 Go4 Kupagyőzelmet!

TZeus | 19/07/22 12:52
Cikk mentése

119 csapat közül a 180. kiírást a magyar alakulat nyerte meg, miután a döntőben 2:0-ával két vállra fektette cseh ellenfelét, a Lan Party Hotelt.

Hirdetés

A magyarok között igen nagy népszerűségnek örvend az ESL hétről hétre megrendezett Rainbow Six: Siege kupája, a Go4R6. Július 22-én több magyar csapat is leadta nevezését a 180. kiírásra, név szerint: We Hate Caveira, Lucky Strikes Esport, BLE, insert name here, TPG R6 Enforcers, Hurkatöltő Egyesület, Stibab és a szterósok, valamint a Salamander. Utóbbi ötös végül az összes kört sikerrel vette, ami után ők lettek az első magyar csapat, akik Go4R6 kiírást nyertek. Rajtuk kívül az insert name here jutott a legtovább, ők egészen a harmadik körig meneteltek. A Salamander 7 mérkőzést nyert, és a skalpok között az alábbi együttesek szerepeltek (első körben nem volt ellenfelük): Arrow, JanuSSentum, Newgen Go4 Mix, We are lost, OMEGALUL és a Lan Party Hotel.


A döntő egyik legszebb jelenete Robza "tollából"

A fináléban 2:0-ára győztek a magyarok, viszont nem volt olyan könnyű feladat ez, mint az eredmény láttán olybá tűnne. W1oza helyett Rep ugrott be a mérkőzésre. Az első pálya Bank volt, ahol igazából védő oldalon kezdett a Salamander, de elhúzni nem tudtak a csehektől, sőt 4-4-ig fej-fej mellett haladt a két csapat. Aztán Liont is kipróbálva igyekeztek túljárni ellenfelük eszén, több kevesebb sikerrel, majd a Zofia, Themite, Ash, Maverick és Dokkaebi ötössel szárnyaltak és behúzták az első mapot 7:4-re.

A szünetet követően Kafe következett, és ott folytatták, ahol abbahagyták, nagyon magabiztosan el is léptünk 4:0-ára. Egy meglepő és gyors rushal - Reading Room és Fireplace Hall-t támadták be villámgyorsan - viszont az ötödik körben a csehek szépíteni tudtak, sőt még két körre futotta az erejükből, és egészen 5:3-ig igyekeztek tartani a lépést, de elfogyott a szuflájuk és a Salamander 7:3-ra befejezte a párharcot.

Ez pedig azt jelenti, hogy 180 hét várakozás után az első magyar csapatként ünnepelhetett Go4R6 kupagyőzelmet a Salamander.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?