Hirdetés

"Elszámolták" ezért megadják a Showdown event fegyver skint a játékosoknak!

Tévedett a Ubisoft, amit beláttak és most nagylelkűen mindenkinek odaadják a limitált eseményben megszerezhető Landowner-t, bár állítások szerint csak azok kapják meg, akik lőttek legalább 1 fejest.

Hirdetés

A Ubisoft Twitteren tette közzé az alábbi hírt, a BOSG shotgunhoz meghírdetett skint a Challenge elbukása ellenére is kiosztják a játékosoknak. A kihívás szerint 6 millió fejlövést kellett volna összehozniuk a résztvevőknek az event alatt, és az adatok szerint még a fele sem jött össze. Ez lett volna a jutalom a közösség fantasztikus teljesítménye után, azonban több, mint soknak bizonyult a kiadó által meghatározott szám.

Rá is döbbentek a fejlesztők, hogy egy picit túllőttek a célon, és realizálták, hogy túl sokat kértek a rajongóktól, ezért elszámolásra hivatkozva úgy döntöttek mindenkinek, aki részt vett az eseményen megadják a Landowner skint a következő három napban. Eddig ilyenbe nem nagyon futottak még bele, de most időben javították a hibájukat és azt hiszem mindenki számára fair döntést hoztak.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés