Elképzelhető, hogy lesznek tier IX-es prémium tankok - fejlesztői válaszok 4. rész

Elképzelhető, hogy lesznek tier IX-es prémium tankok - fejlesztői válaszok 4. rész

A fejlesztők a prémium tankok helyzetéről beszéltek, kitérve a tier limites egységek helyzetére is.

A fejlesztői válaszok következő részében a prémium tankok kérdéskörét járjuk végig, érintve a tier limites tankok helyzetét is. Idáig a játékmódokról, a fejlesztési ágakról, illetve a kerekes járművekről és tüzérekről volt szó, de még számos téma hátra van, mint például a speciális lőszerekkel kapcsolatban tervezett módosítások.

Prémium tankok

Mikor kerül be a Bond Shop?

A Bond Shop gyakorlatilag már készen van, de a kiadása előtt technikai nehézségeink támadtak, amiket mostanság szeretnénk orvosolni. Remélhetőleg ez hamarosan sikerül, és onnantól kötvényért is lehet majd prémium tankokat vásárolni.

Tervezitek az AMX CDC erősítését?

Bár nincsenek erre az egységre vonatkozó terveink, de a Sandboxon a harckocsik újraegyensúlyozásának egy új megközelítését teszteljük, és ha ezt az irány megfelelőnek találjuk, akkor az összes tankot alávetjük az újraegyensúlyozásnak.

Megvásárolhatóvá teszitek a Valkyria Chronicle tankjait?

Gondolkozunk rajta, de egyelőre csak az ázsiai szerveren elérhetőek, hiszen ott a történelmi realizmus kevésbé fontos szempont, mint más régiókban.

Ki fogtok adni tier IX-es és tier X-es prémium tankokat? Milyen árakra számítsunk?

Egyelőre tier X-es szinten nem tervezünk ilyesmit, de ami a tier IX-es tankokat illeti, az AE Phase I és a Kampfpanzer kapcsán elgondolkodtunk ilyesmin. Az igazat megvallja jelenleg azt teszteljük, hogy mennyire lenne biztonságos és lényeges kiadni tier IX-es prémium tankokat. Az áraikon egyelőre nem gondolkodtunk.

A gyűjtők számára lehetővé teszitek, hogy megvegyenek ritka tankokat?

Igen, vannak ilyen terveink, és vélhetően a Bond Shopon keresztül fog megvalósulni az ötlet.

Tier limites tankok

Tervezitek a tier limites tankok újraegyensúlyozását?

Így vagy úgy, de a kis és közepes tiereket újra fogjuk egyensúlyozni, és bízunk benne, hogy ez a limites tankok számára is kedvező lesz.

Úgy gondoljátok, hogy a tier limites tankok rendben vannak?

Az újraegyensúlyozás nem áll meg. Újraegyensúlyozni a tankokat olyan, mint megjavítás, -sosem lehetsz kész vele, legfeljebb szünetelteted kicsit.

Szerinted a Wargaming végül milyen döntést hoz a tier IX-es prémium tankokról?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.