Két évébe telt az Alliance-nek, de megérte, tornagyőzelmet ünnepelhettek!

Úgy tűnik, hogy szép lassan visszaverekedheti magát a svéd csapat a csúcsra, hiszen a TI9-re való kijutás után 2017-et követően versenyt is nyertek.

A DOTA Summit 10 véget ért a hétvégén a Beyond the Summit gaming házában, és a fináléban az Alliance szenzációs teljesítményt nyújtva - revansot vett a paiN Gaming-en - nyerte meg a tornát és zsebelte be a 42 ezer dolláros fődíjat.

A TI9 előtt ez egy remek önbizalomnövelő verseny volt a csapat számára. A csoportmérkőzések során 4 győzelmet és egy döntetlent értek el a 6 csapatos eseményen. Az egyetlen botlás pont a paiN Gaming ellen jött össze, velük 1:1-et játszottak az első napon. Aztán a felső-ágon rögtön újra egymással néztek farkas szemet, ekkor viszont a Dél-amerikaik voltak a jobbak és a svédeket az alsó-ágra repítették comebackek után. Viszont ez felélesztette az Alliance csapatszellemét, előbb a Team Serenytit verték meg 2:0-ára, majd a fináléban a paiN Gamingen gázoltak át 3:0-ával visszavágás gyanánt. A döntőben Michael “miCKe” Vu parádézott igazán, 40 killt szerzett és mindössze kétszer halt meg a három mérkőzés alatt.

A Los Angelesben szerzett trófea az első LAN győzelme a csapatnak ezzel a felállással 2017 óta. Ez a felkészülés valószínűleg megdobja az együttes morálját, így akár még számolni is kell a svédekkel a The International 9 küzdelmeiben.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!