Metallica és CoD: itt a 2019-es Modern Warfare Multiplayer trailere! - VIDEÓ

Metallica és CoD: itt a 2019-es Modern Warfare Multiplayer trailere! - VIDEÓ

Elképesztően pörgős trailer érkezett a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare Multiplayer játékmódjához!

2019. október 25-én érkezik a Call of Duty sikersorozat következő része, ami az ismerős Modern Warfare címet kapta. Folyamatosan szivárogtatja az Activison az információkat, legyen szó a Gunpoint játékmódról, vagy a kampány egyes részeiről. A legutóbbi trailer azonban végre elhozta nekünk a valódi multiplayer élményt, hozzá tökéletes passzoló, Metallica - Enter Sandman zenei aláfestéssel. 

Call of Duty: Modern Warfare (2019) - Multiplayer Reveal Trailer

Az arcade shooterek koronázatlan királya továbbra is érti a dolgát. Itt nem kell tökéletes fizikával és végletekig részletes fegyverfizikával foglalkozni, elő kell venni a legnagyobb kalibert és szét kell zúzni az ellenséget támadjon a földről, vízről, vagy levegőből. Visszatérnek a killstreak bónuszok is, amikből a Juggernaut felszerelést és az Infantry Assault Vehicle-t is láthatjuk a videóban. Az biztos, hogy ezekért a jutalmakért garantáltan megéri majd néha campelni néhány killt.

A CoD: MW-ben nem lesz dupla ugrás, wingsuit, vagy egyéb "trick shotok". Pat Kelly, a stúdió igazgatója szerette volna érzékeltetni a játékossal, hogy milyen is testközelből a valódi 21. századi katonai hadviselés. A fegyvereket mindenki testre szabhatja saját ízlésének megfelelően, ehhez akár 60 különböző kiegészítőt is felkínál a játék. A térképek szimmetrikus, három vonalból álló designját is újratervezték, sokkal több szabad teret hoztak létre a még pörgősebb harcokért. 

Rengeteg multis mód közül válogathatunk majd, a 2v2-től, a 20v20-on keresztül egészen a 100+ játékost mozgató "Ground Warig". A videók, képek és információk alapján garantált a siker, de az előrendelést továbbra is alaposan gondoljátok meg, mert nem biztos, hogy minden arany, ami fénylik!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!