Két concept art-on láthatóak a Y4S3 új operátorai!

Két concept art-on láthatóak a Y4S3 új operátorai!

Elsőre egy igen pixeles képet kaptunk, de felnagyították és remek felbontásban csodálhatjuk meg a Y4S3-ban érkező akcióhősöket.

Elég gyorsan közeledik a következő nagy update megjelenése, ami bizony újra lázba hozhatja a közösséget. A Year 4 Season 3 révén Latin-amerikai pisztolyforgatókat kapunk, ez állt ugyanis a Ubisoft Rainbow Six: Siege-es év elején bemutatott roadmapján.

Egy új leak két concept art-ot tartalmazott, amin látható a mexikói és a perui kommandós. Arról viszont egyelőre nincs információ, hogy melyikük melyik karakter, illetve a támadó/védő posztok elosztása sem publikus. Több utalás is volt már a két újoncra - már, ami a játékot illeti -, feltűnt például Nökk sztorijában egy tábla, ahol egy csáklyás fegyvert (a csapóajtóknál lehet használni és az egyik szintről felmászhatunk a másikra), valamint egy tűzhöz köthető eszközt is kiszúrtak a szemfülesek. Utóbbi esetében egy különleges pajzsról pletykálnak még, amit ha szétlőnek lángba borítja a környezetet.


Kattints a képre a másik operátorért

A képeket Komora - aki az elmúlt két Operation kapcsán osztott meg idő előtt infókat és akkor igaznak bizonyultak az állításai - osztotta meg, és bár érdemes fenntartásokkal kezelni, mégis van valóságalapja a személye miatt. Elméletileg a harmadik szezont augusztus 18-án, a Raleigh Major utolsó napján fedik fel a nagyközönség előtt.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!