Pathfinderre is gondolt a kiadó, Legendary szintű kinézetet kap ő is az eventre

Pathfinderre is gondolt a kiadó, Legendary szintű kinézetet kap ő is az eventre

Az Apex Legends Iron Crown Collection eventjéig mindössze két nap van vissza, a Respawn pedig újabb skint leplezett le.

Jövőhét kedden, vagyis augusztus 13-án az Apex Legends megkapja azt a módot, amit a közösség már annyira várt, érkezik a Solo, és egy komplett eseményt is magával hoz. Pontosan egyelőre nem tudni, hogy mi mindent tartalmaz majd az event, csupán az első szezon végén megrendezett Legendary Hunt eseményből lehet kiindulni, akkor voltak küldetéseink is, amelyek teljesítésével egyéb kozmetikai kiegészítőket is feloldhattunk.

Feltételezhetően ez most sem lesz másképp, ám egész nagy esély van arra, hogy több Store-os skinnel készül rá a Respawn, ugyanis már öt darab Legendary és egy Epic skin biztosan érkezik majd. Néhány napja bemutattak egy skint Wraithre, tegnap este pedig egy új Pathfinder skinről is lerántották a leplet.

A fehér színnel operáló kinézet alaposan átdolgozott modellel érkezik, nekem személy szerint már most szimpatikus. Természetesen ez a kinézet is ugyanúgy rendelkezni fog különféle arcokkal, íme egy-két példa:

Pathfinder és Wraith mellett Legendary skin várható Mirage-ra, Bloodhoundra és Lifeline-ra, illetve kap egy várhatóan Epic szintű kinézetet Bangalore is.

Az esemény augusztus 13-án kezdődik, a frissítés magyar idő szerint 19:00 magasságában várható.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!