Mira beszámolója a két új Operátorról és eszközeikről!

Mira beszámolója a két új Operátorról és eszközeikről!

A Year 4 Season 3 két új operátorának érdekes kütyüi lesznek, ezt hivatott kedvcsinálóval beharangozni az új videó.

A Raleigh Major döntője nincs már messze, ezzel együtt pedig az új Operation teljes bemutatása is közeledik. Az Ember Rise névre hallgató frissítésben két új operátor is érkezik, viszont most egy új trailert kaptunk kedvcsinálónak, amelyben a különleges eszközök tesztjéről láthatunk és hallhatunk egy keveset. Egy biztos, az előző szezon kevésbé kreatív megoldásait most maguk mögött hagyták a fejlesztők:

A Ubisoft közzétett még egy üzenetet, melyben Mira beszámol milyen élmény volt számára először találkozni a két új kommandóssal:

"Most már értem, hogy az új Operátor kilőhető csáklyája gyorssá teszi őt, de soha nem gondoltam, hogy ennek ekkora hatása lesz a gyakorlásainkra. Kevésbé tapasztalt kezekben (az enyém) a Garra Hook egy kissé kényelmesebb módja a falak vagy a barrikádok bezúzásának. Számára viszont a teste meghosszabbítását jelenti, elképesztő milyen mozgékony vele, gyors és ügyes, szinte emberfeletti módon. Nagy hibát követtem el mikor 1v1-re hívtam ki. Aztán visszavágót kértem. Minden egyes alkalommal levadászott, olyan szögből, amire nem számítottam. Adaptálódnom kell hozzá.

Az egyetlen vigaszom, hogy ő akkor a legjobb, ha az ellenfeleit összezavarják. Ha egyenesen beront valahova, kapja a két szeme közé a golyót. Megérdemli. Egyelőre azonban a kiszámíthatatlansága teljesen felborítja az eddigi megszokott rutinunkat. Alig várom, hogy élesben megküzdjünk.

A másik újonc szintén különleges. Csendes és nagyon megfontolt. Nem lepődtem meg, hogy a találmánya ugyanilyen. Mindkét esetben, ha lenézed vagy elszámítod magad, se perc alatt elintéz.

Nagyra értékelem az olyan védekezésre szánt eszközöket, amit egynél több ember is tud használni. Vannak kameráink például és folyamatosan ellenőriznünk kell őket, de a Volcánon más miatt tartjuk rajta a szemünket, lenyűgöző. Ott van Smoke gázos meglepetése, ami jól teszi a dolgát, de egy robbantással nagy zűrzavart okozhatunk, az ellenfél pedig kiszolgáltatott marad egy rövid időre. A tükör mögött én védve vagyok ilyenkor, így néhány tizedmásodperc, amire szükségem, elég az akció befejezéséhez."

Azt kérdezed, hogy készen állnak-e? Igen. Hogy miként alkalmazkodunk egymáshoz, arra még várnunk kell és látni mit hoz a jövő."

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!