Smoke kapta a következő Elite Skint a Rainbow Six-ben!

Smoke kapta a következő Elite Skint a Rainbow Six-ben!

A korábbi szivárgás, nem véletlen a szóhasználat, valóban igaznak bizonyult, megtudtuk mit rejt a "canister".

A Sanguin Arsenic névre hallgató szett egy igazi modern kinézetet kölcsönöz James Porternek. Az Arsole vegyület jelét vésték a felsőjére, ami alighanem a bombáinak az egyik komponense. Talán nem lesz gáz, ha sikerül megszerezni ezt az új Elite skint az operátorra.

"Azt mondták, hogy soha semmit sem csinálok magamtól. Sőt, engem nem lehet semmire megtanítani és nem is fogok semmi olyat tudni, ami fontos. Nos, itt vagyok, hogy elmondjam neked, ez mind baromság. Évekig ültél a hátsódon és teletömték a fejedet azzal, hogy azt gondold, amit ők akarnak, és mindezért csak egy kis darab papírt kaptál. Megérte, nem? Megmondom neked a frankót. Kikerülsz onnan és azt csinálsz amit akarsz, majd egy nap lehet jön egy olyan professzor, aki nem emlékszik arra, hogy kidobott téged az osztályából, és megkér, inspiráld és tanítsd a következő generációt. Szóval kössétek fel a nadrágotokat, és hozzátok ki magatokból a legjobbat. Én megvárom."

Rajta kívül a Twitch Prime részeként három exkluzív szettet is begyűjthetünk, ha összekötjük novemberig a Ubisoft és Twitch fiókunkat egymással. Három szerkóval (Charm is tartozik hozzájuk) találkozhatunk ezen akció alkalmából, amely novemberig tart: Ash’s Maroon Highlight set, Caveira’s Blue Highlight set, and Jackal’s Indigo Highlight.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!