Egy újabb legendás játék pályája kelt életre a Fortnite Creative módjában

Egy újabb legendás játék pályája kelt életre a Fortnite Creative módjában

Az eredeti Legend of Zelda új fényben tündökölhet a Fortnite világában.

A tavaly decemberi megjelenése óta a Fortnite Creative pályája végtelen mennyiségű ötletnek, újradolgozásnak adott már helyet, szinten minden hétre jut egy olyan rajongó, aki adott esetben akár több száz órát is hajlandó beleölni egy olyan projektbe, mely során kedvenc játékának egy-egy ikonikus pályáját megeleveníti. Szinte lehetetlen felsorolni, hogy már mennyi világhírű terület született újjá a Fortnite módján belül, láthattunk már CoD pályát, az Avengers főhadiszállást, de még a CS:GO Dust2 térképe is felfénylett néhány lelkes játékos keze által.

Most pedig egy igazi időutazást kapunk Mustard Plays munkájának köszönhetően, hiszen az utolsó apró eleméig felépítette az eredeti Legend of Zelda térképét. Nemcsak a felszínt láthatjuk megelevenedni, a bő 21 perces videóból -ami a térkép bejárását is tartalmazza- megtudhatjuk, hogy még a dungeonök és néhány rejtett ajtó is megtalálható rajta.

Összesen 9 dungeont találhatunk a térképen, amelynek felszínéhez mindössze hat-hét elemet használt a készítő. Ebből is látszik, hogy az igazán régi játékok mennyire egyszerűek voltak megjelenés tekintetében. Természetesen a pályát bárki kipróbálhatja, a kódja a következő: 2326-3456-6999.

Nektek melyik a kedvenc Creative pályátok?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!