Magyar csapatok a CL kvalin, új játékossal indul a Salamander és a WiLD is!

Magyar csapatok a CL kvalin, új játékossal indul a Salamander és a WiLD is!

A Challengers League remek lehetőséget jelent a másodvonalban játszó csapatok számára, éppen ezért a 10. szezon selejtezőire több magyar csapat is jelentkezett. Ott van a nevezők között a WiLD Multigaming, a Salamander, a Necrotic és a LvLUp is.

Augusztus 22-én rendezik a harmadik CL kvalifikációt, és az európai régióban már most majdnem száz csapat adta le jelentkezését. Van köztük három magyar együttes is, ráadásul a Salamander egy neves játékossal, SirBossal nevezett az eseményre, aki egyelőre próbajátékon van náluk. Rajta kívül Doge, H3dsut, StriKe és w1oza alkotja a sárga-feketéket. Az előző két próbálkozásuk sem sikerült rosszul, az első selejtezőn a negyeddöntőkig, a másodikon az elődöntőig jutottak. Nem olyan régen pedig Go4 ESL kupát nyertek.

A WiLD kezdője is megváltozott, ugyanis a korábban pihenőre vonult BanzaJ-jal a soraikban vesznek részt a megmérettetésen, aki jelenleg a Salamandernél játszó H3dsutot pótolná. A felállást illetően az ESL szerint az alábbi játékossokkal vágnak neki a ma estének: BanzaJ, CeklafejuSoma, csonki., Herkii, Lino, markijesus, PoPet.

A LvLUp-nál az alábbi játékosokra számíthatunk: GolDeN, Justluck, Pixi7, Salazar.-, zhoxk.

A Necrotic pedig a következő ötöst adta le a nevezésnél: Farbatos, KGrei,  RandomGuy.NEC,  sKera,  TomcONE,  vath.

A Challenger League megmérettetésekről lesz magyar közvetítés, B3RC1 vezényletével a esporthutvn este 7 órától követhetitek az eseményeket:

Nézd meg esporthutv élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!