Az Ember Rise update egy utalása Tachanka reworkről árulkodik?

Az Ember Rise update egy utalása Tachanka reworkről árulkodik?

Az orosz operátornak sok szeretet nem jutott, sőt, a játék mémjéve vált, de talán most új remény csillant a horizonton és megváltozhat a szerepe.

Annak ellenére, hogy a Rainbow Six: Siege legrosszabb karakteréről beszélünk a közösség szereti, hiszen rengeteg poén forrásaként szolgál. Viszont most a tesztszerverre felkerült update egy különös újdonsággal is szolgált.

Tachanka háttérsztorija nem volt eddig valami bő, viszont a frissítés részeként ezt is módosították és megtoldották egy kicsit. A legvége pedig különösen érdekes, ugyanis az utolsó bekezdések Dr. Elena "Mira" Álvarez, az R&D vezetőjének gondolatait tartalmazzák. Beszél a Tachanka aláírásával ellátott LMG „számos prototípusának teszteléséről”, valamint a lehetséges módosítások listájáról, amelyeket elvégezhetnének a jövőben. Bár az orosz kommandós nem szereti, ha hozzáérnek kedvencéhez, megérti, hogy a küldetések során kulcsfontosságú a csapat szempontjából a fejlesztés.

Nem ez az első alkalom, hogy az átdolgozás ötlete előjött. Először a Ubisoft 2017-ben beszélt erről, és bár szerették volna módosítani a karaktert, csak a lista végén volt Tachanka a tennivalókat illetően. Aztán 2018 év elején is utaltak arra, hogy az orosz kommandós megváltozhat a jövőben.

Azóta időnként felröppennek pletykák róla, de számottevően nem változott az elmúlt évek és hónapok során. Persze meglehet, hogy ez is csak egy tréfa vagy a közösség felcsigázása, mindenesetre ez az utalás akár valósággá is válhat, már csak azért is mert nem kevés probléma van Tachankával, nem igazán illeszkedik ugyanis a koncepciója ebbe a mezőnybe.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!