Hirdetés

Az Ember Rise update egy utalása Tachanka reworkről árulkodik?

Az orosz operátornak sok szeretet nem jutott, sőt, a játék mémjéve vált, de talán most új remény csillant a horizonton és megváltozhat a szerepe.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a Rainbow Six: Siege legrosszabb karakteréről beszélünk a közösség szereti, hiszen rengeteg poén forrásaként szolgál. Viszont most a tesztszerverre felkerült update egy különös újdonsággal is szolgált.

Tachanka háttérsztorija nem volt eddig valami bő, viszont a frissítés részeként ezt is módosították és megtoldották egy kicsit. A legvége pedig különösen érdekes, ugyanis az utolsó bekezdések Dr. Elena "Mira" Álvarez, az R&D vezetőjének gondolatait tartalmazzák. Beszél a Tachanka aláírásával ellátott LMG „számos prototípusának teszteléséről”, valamint a lehetséges módosítások listájáról, amelyeket elvégezhetnének a jövőben. Bár az orosz kommandós nem szereti, ha hozzáérnek kedvencéhez, megérti, hogy a küldetések során kulcsfontosságú a csapat szempontjából a fejlesztés.

Nem ez az első alkalom, hogy az átdolgozás ötlete előjött. Először a Ubisoft 2017-ben beszélt erről, és bár szerették volna módosítani a karaktert, csak a lista végén volt Tachanka a tennivalókat illetően. Aztán 2018 év elején is utaltak arra, hogy az orosz kommandós megváltozhat a jövőben.

Azóta időnként felröppennek pletykák róla, de számottevően nem változott az elmúlt évek és hónapok során. Persze meglehet, hogy ez is csak egy tréfa vagy a közösség felcsigázása, mindenesetre ez az utalás akár valósággá is válhat, már csak azért is mert nem kevés probléma van Tachankával, nem igazán illeszkedik ugyanis a koncepciója ebbe a mezőnybe.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • ScalierLotus11 5 hónapja
    Tekintve hogy Tachanka main vagyok ennél jobb hés egyben rosszabb hírt nem is hallhattam volna.Tök jó mert lehet erősebb lesz,viszont ha erősebb lesz akkor meg mndenki vele akar majd játszani
    0 0 Válasz
  • N3r1k 5 hónapja
    Így is jó vele spawn peakolni
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?