Játszd egy hétig ingyen a Rainbow Six: Siege-t

A Ubisoft szeretne még több embert becsábítani a Rainbow Six: Siege különleges világába, az Operation Ember Rise érkezésének örömére.

A Rainbow Six: Siege következő szezonja sem hagy majd minket unatkozni, hisz érkezik két új terrorelhárító, és míg az egyik robbantható pajzzsal, a másik egy szigonnyal teszi majd szebbé mindennapjainkat, sőt még átdolgozzák a Kanalt is.
A Ubisoft mindezek örömére augusztus 28. és szeptember 3. között mindenkit meginvitál kedvenc játékunk világába, így bárki kipróbálhatja teljesen ingyen, és kötelezettségek nélkül a játékot. Akik most vágnak bele a játékba, azok az első 20 operátor közül válogathatnak és bármilyen időkorlát nélkül, annyit játszanak, amennyi csak jól esik nekik.

Amennyiben ez alatt az időszak alatt, tehát augusztus 28. és szeptember 3. között valakinek megtetszik a játék és beruház rá, akkor egyrészt 70%-kal olcsóbban veheti meg a játék bármelyik kiadását, másrészt pedig a játékot is onnan folytathatják, ahol abbahagyták, így nem vész oda semmilyen tartalom.

Az ingyenes próbaidőszak PC-n a Uplay-en, míg konzoloknál a PlayStation vagy Xbox Store-ban lesz megtalálható.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!