Az Operation Ember Rise új Casual Mappool Playlist változásokat hoz magával!

Az Operation Ember Rise új Casual Mappool Playlist változásokat hoz magával!

Az eddigi 20 helyett mostantól 14 választható ebben a módban is és időről-időre variálják majd őket.

Az Ember Rise jövőbeni élesedésével a Playlist megváltoztatásával szeretne egy kis életet lehelni a Casual vonalba a Ubisoft. Előzetesen azt nyilatkozták, hogy ez az újdonság a Year 4 Season 3.3 környékén érkezik PC-re és konzolokra.

Jelenleg a játékban 22 pálya van, 14 benne van Rankedben és 20 játszható Casual módban. Ezt azonban alaposan felülírja a kiadó, ugyanis Casualban is csak 14 map lesz kiválasztható. Az update megjelenésétől kezdve 4 pálya változik minden egyes rotáció során, egyelőre azonban azt nem tudni mennyi idő telik el két ilyen esemény között.

Az Operation Ember Rise az alábbi Casual Mappoollal indul útjára:

Szezon közepén Skyscraper, Hereford, Fortress és Chalet helyett House, Plane, Favela és Tower kerül be. Minden ilyen rotálás előtt a fejlesztők értesítik a játékosokat a változásról. Bartlett University és Theme Park viszont nem lesz játszható a Season 3 során. Az utóbbit ráadásul a Y4S4 megjelenéséig átdolgozzák.

Kicsit furcsa a döntés, mert Casualban talán az lenne a leghasznosabb, ha minden map elérhető lenne a játékosok számára, így gond nélkül gyakorolhatnának bármelyiken. Mindenesetre érdekes látni, hogy a Ubisoft minden téren igyekszik felfrissíteni a Rainbow Six: Siege-t.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!