MATUMBAMAN szögre akasztja az egeret, de nem kell félnünk!

MATUMBAMAN szögre akasztja az egeret, de nem kell félnünk!

Beindult a The International utáni játékosmozgás a profi közegben, ráadásul most a finn világbajnok, Lasse ‘Matumbaman’ Urpalainen tart pihenőt a karrierjében.

A Team Liquidtől való távozása után nem maradt sokáig csapat nélkül, csatlakozott ugyanis a szintén TI9 résztvevő Chaos Esports Clubhoz. Az európai régió harmadik helyét szerezték meg a selejtezőben és így szereztek jogot az indulásra. A világbajnokságon aztán nem sikerült bizonyítaniuk, mindössze 3 döntetlenre és 5 vereségre futotta, ami után már a playoff előtt búcsúzni kényszerültek.

Előbb Khezu lépett ki a szervezettől, majd MATUMBAMAN jelentette be, hogy rövid szünetet tart a versenyszerű Dotában. Azt azonban nem mondta meg, hogy elhagyja-e a Chaos-t vagy sem. A második Majorig viszont biztosan nem láthatjuk őt akció közben. A másik nagy kérdés, hogy a Chaos is kihagyja-e emiatt a a Dota Pro Circuit első hónapjait vagy igyekeznek játékosokat találni és rögtön belevágnak a küzdelembe. Arról sincs egyelőre információ, hogy mikor indul útjára az új DPC szezon, és az Outlander update is csak valamikor ősszel érkezik. Hamarosan valószínűleg újabb információkat oszt meg erről a Valve.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!