Új kliens ötlet: ellenőrizhető ping még a meccs előtt!

Új kliens ötlet: ellenőrizhető ping még a meccs előtt!

Az új kliens fejlesztéséhez a közösség is nagyban hozzájárul egyedi ötleteivel.

Egy már nagyon rég fennálló problémára eddig ugyan még nem sikerült kényelmes megoldást találni, az meg azon játékosok, akik épp akadozó, rossz internetkapcsolattal lépnek be a játékba.
Szinte biztos vagyok benne, hogy legalább egyszer, ha nem többször, már mindenki átélte az érzést, mikor a saját csapattársunk azért nem tud jól játszani, mert magas a pingje. Na jó, lehet, hogy amúgy se tudna jól mert lehet, hogy épp nincs formában, de azon a mérkőzésen tényleg rossz az internetkapcsolata.

A játékosok értelemszerűen nem mérnek minden mérkőzés előtt internetsebességet valamelyik erre szolgáló külön oldalon, ami érthető is, hisz nem egyszer tapasztaltam már saját bőrömön is, hogy eltérő attól, mint amit a League of Legends világában kapok vissza, mint válaszidő.qwreA közösség ezért szeretné, ha egy pinget, vagy válaszidőt mutató eszköz bekerülne a kliensbe, mely már akkor is látható lenne, mielőtt elindítjuk az adott mérkőzést. Ezáltal tudnánk magunkat is biztosítani arról, hogy igen, nyugodtan nekifuthatunk a promónknak, ez a tényező biztosan nem fog zavarni.

Persze megvalósítani biztos nehezebb, mint az ötletet kitalálni, de egy rendkívül jó kényelmi funkció lenne, mely a közösséget is boldoggá tenné. És bár zsúfoltnak látszik a kliens felülete már így is, szinte biztos vagyok benne, hogy lehetne neki megfelelő helyet találni.

Ti örülnétek egy ilyen fejlesztésnek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!