OG.Topson visszavonul, ChuaN meg visszatér a profi Dotához!

OG.Topson visszavonul, ChuaN meg visszatér a profi Dotához!

A TI9 bajnokai közül, akik már kétszeres aranyérmesnek mondhatják magukat, most Topson jelentette be a visszavonulást, legalábbis egy időre abbahagyja a játékot, de nem tudja még hogyan tovább.

Az OG mindenkit meglepett, miután a 2018/19-es Dota Pro Circuit első felében szenvedett, majd Ana visszahívása után megtáltosodott és címet védett pazar játékkal a The International 9-en. Ők lettek az első olyan csapat, ráadásul változatlan felállással, akik kétszer egymás után elhódították az Aegis of Champions-t.

Az OG midese, Topias 'Topson' Taavitsainen most azzal állt elő, hogy nyaralni megy és a családjával szeretne sokkal több időt tölteni, és átgondolni a jövőjét, valamint új célokat szeretne kitűzni. Egyelőre nem tudni mennyi időre hagyja abba és azt sem, hogy visszatér, de ha az OG esetleg bajba lesz a következő DPC szezonban, visszahívják és akkor akár a harmadik vb címre is lehet majd esélyük.

A hét másik nagy bejelentése a The International 2 egyik győztesének, vagyis az Invictus Gaming korábbi legendás játékosának, Wong Hock 'Chuan' Chuan bejelentése volt. Készen áll visszatérni és elszántabb, mint valaha. Először felküzdi magát a legjobb 50-be a ranglistán aztán kerít magának profi csapatot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!