Három platformon indul a 2. GiF kupa, ráadásul PC-n LAN döntővel zárul!

Három platformon indul a 2. GiF kupa, ráadásul PC-n LAN döntővel zárul!

Magyarország legnagyobb kupasorozata, a GamingIsFun Kupa most a második szezonnal visszatér, és a PC mezőny legjobbjai Miskolcon lanozhatnak november 17-én.

Ebben az évben a GamingIsFun kupasorozat újra várja a bátor jelentkezőket és bizony igaz a hír, mindhárom platformon bevetésre készülhetnek az operátorok. PC mellett a konzolosok sem maradnak hoppon, PlayStation 4-en és Xbox One-on is megmérettethetik magukat a csapatok.

A konzolos összecsapásokat szeptember 28-29-én rendezik, szombaton PS4-en, majd vasárnap Xboxon esik egymásnak a mezőny. A fődíj mindkét esetben 40 ezer forint, amiért a nevezők egy single-elimination típusú ágrajzon küzdhetnek végig, ahol a döntőig vezető úton BO1 vár mindenkire, a fináléban azonban BO3-ban dől az első hely sorsa. Maximálisan mindkét tornára 32 csapat nevezését fogadják el a szervezők.

Nincs viszont limit a regisztrációt illetően a harmadik esetben, mivel egy kicsit másként működik a PC-s esemény. A LAN előtt három selejtezőt rendeznek ugyanis, kettőt októberben és egyet november elején.

  1. selejtező: október 19-20.
  2. selejtező: október 26-27.
  3. selejtező: november 2-3.

A lebonyolítás a többi részében ugyanaz, mint a konzolok esetében. A három kvalifikáció győztese mellett Miskolc városának egy meghívott együttese szerepel majd a LAN-on november 17-én. A nyereményalap 160 ezer forint. Mindhárom platform esetében a nevezési díj 2.500 forint / csapat!

Minden további információért látogassátok meg a kupa hivatalos weboldalát.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!