Goyot az egyik védő alternatívájának szánták, de megváltoztatták a döntést!

Goyot az egyik védő alternatívájának szánták, de megváltoztatták a döntést!

Az Operation Ember Rise két új operátort hozott, és Goyo esetében kiderült, hogy a fejlesztők Smoke szerepét vették alapul a tervezés közben, viszont inkább a csapatjátékot akarták erősíteni az ő érkezésével.

Az új frissítésben helyet kapott Goyo, aki bizony egy érdekes gadgettel lett ellátva. Ezzel a képességgel egy lepakolható pajzsot képes megerősíteni és bizony forró pillanatokat okozhat az ellenfeleinek. A Volcán Shield alapvetően egy sima védelmi eszköz, egészen addig, amíg fel nem robbantják, és lángba nem borul emiatt egy szép nagy terület.

Ez a mechanika, mármint a területre ható sebzés, alighanem korábbról már ismert. Nem olyan rég pedig a Ubisoft egyik alkalmazottja beszélt Goyo születéséről és a felmerülő ötletekről.

"Goyo, a kezdetek kezdetén igazából egy Smoke alternatíva lett volna, belőle merítettünk ugyanis ihletet. Gyakorlatilag volt egy eldobható eszköze a fejlesztés elején, amit szét lehetett lőni és felgyújtotta volna azt a területet ahova érkezik."

Ezek szerint Goyo eredetileg egy sokkal agresszívabb operátor lett volna. Egy tűzről pattant Smoke 2.0 féleség, csak nagyobb zűrzavart okozhatott volna a tűzbombáival. Miért döntött másként a Ubisoft?

"Nagyon nehéz lett volna ezzel bánni, anélkül, hogy felfedd magad az ellenségnek, vagy egy másik társ ne lőjje szét idő előtt. Nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik, amikor megtervezünk és létrehozunk operátort. Az ő esetében pedig kiderült, hogy a változás miatt remek csapatjátékos vált belőle."

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!