A türelem 10 másodperces Amaru Ace-t terem!

A türelem 10 másodperces Amaru Ace-t terem!

Nem feltétlenül azért pompás ez a játékmenet videó, mert hibátlanul sikerült kivitelezni az akciót vagy mert az ellenfél elit csapat volt, inkább csak bemutatja miért lehet Amaru egy igazán hasznos karakter.

Gyorsan érdemes tisztázni, hogy az alábbi képsorok konzolon lettek rögzítve, de ettől függetlenül nem lehet elvenni a játékos érdemeit. Különös stílusról tett tanúbizonyságot az Amaru player, ugyanis semmi másra nem hagyatkozott, mint a türelemre és a társainak elhalálozásának információira.

A pálya Coastline volt, emberünk pedig Cantina felől közelítette meg a konyhát, ahol az egyik bomba volt. Azonban a falon található barikádot nem zúzta le azonnal, de még csak lyukat sem ütött vagy lőtt rajta. Szimplán, kivárta a megfelelő alkalmat, ráadásul úgy rontott be, hogy pontos infója nem volt a védők elhelyezkedéséről. Sok idő nem telt el, nagyjából fél percet várt a kör elindulása után, benindzsázott a torlaszon keresztül és körülbelül 10 másodperc alatt lerendezte a teljes védelmet 2v5-ben.

10 Second Amaru Ace from r/Rainbow6

Két dolgot azért érdemes kiemelni. Az egyik, hogy nem igazán volt felkészülve a védő csapat arra, hogy rájuk ronthat egy Amaru, sőt, talán bármelyik másik operátorral ugrott volna be, akkor is összejött volt az 5 frag. A másik pedig, hogy képtelenek voltak lereagálni érdemben az úriember egyéni akcióját. Egyedül az utolsó életben maradt ellenfélnek volt sansza ellene, de ő is csak lesebezni tudta. Amaru ereje ebben csúcsosodhat ki, miszerint képes bárhonnan meglepetésként lecsapni ellenfelére, illetve villámgyorsan juthat át egy barikádon. Nagy az esély rá azonban, hogy rövid időn belül hozzászoknak majd a jelenlétéhez és jól felkészülnek a későbbiekben ebből az operátorból, akkor pedig mind a pick, mind a winrateje visszaeshet, és kevesebb szerephez juthat egy komolyabb ötösben.

Ti mit gondoltok?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!