Hirdetés

Kerüljük el Goyo-t Hostage módban, megszólalt az ügyben a Ubisoft is!

Megérkezett a Operation Ember Rise, hozott magával néhány finomságot, viszont Goyo vulkán pajzsa Hostage módban több kárt okoz, mint hasznot.

Hirdetés

Ki játszik 2019-ben még ezzel a játékmóddal? Kérdezhetné bárki teljes joggal, azonban abban is biztosak lehetünk, hogy sokan vannak, akik mégis csak szeretik az R6S-ban a túszmentést. Az egyik új operátor, Goyo viszont bajban van, ha ilyen bevetésre küldik őt ki. A pajzsából kiáramló tűz ugyanis képes megölni a védtelen civilt, és a vicc az mindegy ki robbantotta fel, Goyo kapja a teamkill büntetést.

Nem csak a csapattársaknak kell jobban figyelniük, de ez remek alkalom az ellenfeleknek is, hogy kibabráljanak a védővel. Korábban Fuze kiváltsága volt, hogy nem szerepelt ő és a túsz egy mondatban, mára viszont vetélytársa akadt, igaz, itt a rendszer hibája miatt történik mindez. A legjobb és legrosszabb az egészben viszont a Ubisoft válasza volt. Miután sok panasz érkezett hozzájuk és még klipet is kaptak:

Gyorsan reagáltak az esetre, viszont a community menedzser válasza nem volt megnyugtató:

"Ezt alaposan át fogjuk beszélni. Van néhány variáns, amit figyelembe kell vennünk, mielőtt cselekszünk. Nem fogjuk tudni megoldani a problémát a 3.1-ben, ami nagyjából már készen áll. Legkorábban a 3.2-vel fixáljuk ezt a dolgot, de inkább azt mondanám, hogy a 3.3-as patchel érkezik a megoldás."

Sajnos várnunk kell még, hogy tűzvész esetén ne a Goyo játékost büntesse a rendszer, és addig csak azt tudjuk tanácsolni: Ne hozzátok ezt az operátort, ha túszmentéssel akarjátok elütni az időt.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?