Kivel és hogyan működik Goyo tűzhányó pajzsa?

Megjött az Operation Ember Rise és Goyo trükkjei sokat segíthetnek a csapatjátékunkban. Íme néhány érdekes információ a mexikóiról, aki miatt igen csak tüzes lesz a hangulat.

A Mexikóból származó César Ruiz Hernández, ismertebb nevén Goyo, az R6S újdonsült védője. Azért hozták létre, hogy felrázza a jelenlegi metát. A különleges eszköze révén van is erre lehetősége, és amellett, hogy Amarutól talán többet vártak a játékosok, Goyo játékstílusa egy fokkal nagyobb lázban tartja a közösséget, van tehát miről tanulni vele kapcsolatban.

Kezdjük gyorsan az alap tulajdonságaival:

Új fegyver tehát vele sem érkezett, a Volcán Shield viszont annál különlegesebb. Nem csak általunk van lehetőség felrobbantani, megteheti ezt egy csapattársunk vagy az ellenfél is, és így lesz igazán izgalmas vele játszani. Sok borsot törhet a támadók orra alá. Lássuk miként lehet hatástalanítani vagy együttműködni vele, ha már 3 db ilyen pajzsot kapott.

  • A lobbanékony csomagot a pajzs hátára tudjuk erősíteni. Mivel bárki elpusztíthatja, ezért Ash és Zofia révén vagy más kezéből elhajított gránáttal beindítjuk a canister detonációját. Ez - armortól függően - 30-40 sebzést okoz, majd a tűzben tartózkodva 36 életerőt veszítünk másodpercenként. Az időzítés kulcsfontosságú lehet, mivel gyorsan likvidálhatunk vagy földre küldhetünk bárkit az ellenfél soraiból.
  • Egy ajtóban vagy átjáróban elhelyezett Volcán Shield mögé Kapkan és Frost is lepakolhatja a csapdáját, elég komoly meglepetést okozva ezzel az ellenfélnek. Kapkan felfúrt szerkezetével egy komoly láncreakciót indíthatunk el, viszont Frost medve, akarom mondani kommandós csapdája immunis erre és épségben marad.
  • Maestro "gonosz szemével" szintén rápisloghatunk és felrobbanthatjuk a Shieldre pakolt csomagot.

  • Ez a kis méretű robbanás a hatcheket szétzúzza, ha közvetlenül rápakoljuk a Shieldet, valamint apró lyukat üthetünk a soft falakon - már amelyik nincs reinforceolva.
  • Nagyon figyeljünk viszont arra, hogy csapattárs ne legyen a közelben, mert bizony senkit nem kímél a szerkezet és bárkit elemészt a tűz. Nincs lehetőség arra, hogy robbantás nélkül hatástalanítsuk az eszközét.
  • Bandit segítségével elektromossá is tehetjük a Volcán Shieldet.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!