Hogyan növeld az MMR-ed? A profik szerint egy dolog működik!

Hogyan növeld az MMR-ed? A profik szerint egy dolog működik!

Ez a kérdés már a videojátékok megszületése óta foglalkoztatja a gamereket, de úgy tűnik Dotában egyszerűbb a válasz, mint gondolnánk.

Egyszer volt, hol nem volt, azt rebezsgették, hogy ha sokat gyakorol az ember nem okoz gondot neki a ranglétrán való felfelé mászás. Nos, több részből is állhat a gyakorlás, de most ne menjünk bele, hogy mi-mindent kell a valódi fejlődés miatt teljesítenünk, ugyanis a professzionális játékosok többsége szerint egy módszer beválhat.

Nem kell napi 12 órát gyakorolni, bár, ha TI győzelmet fontolgatunk, akkor nem árt, ha belerakjuk a játékba a kellő időt. Mentálisan sem kell edzenünk magunkat, néha talán még a rage is beleférhet a ranked meccsek között. Sokan azt veszik észre, hogy beragadnak egy adott MMR szintre és onnan felfele nem igazán vezet az út. Hiába lesnek el adott taktikákat egy versenyről, azt sem sikerül úgy kivitelezni, amivel sorban aratják a könnyed győzelmeket. Akkor mi lehet a megoldás? Miracle, w33, pieliedie és a többiek megmondták a frankót:

A legfontosabb tudnivaló, hogy 2 maximum 3 karaktert kell elsajátítani és orrvérzésig játszani velük. Ezek lehetőleg olyanok legyenek, akikkel a legjobban szeretünk gamelni vagy az adott patchben a legerősebbeknek számítanak. A többi pedig már jön "magától", MMR-ünk elindulhat a növekedés útján.

Nektek bevált?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!