Hirdetés

Minden Playlist fejlesztés egy helyen, de továbbiakat is terveznek!

Már a Y4 roadmap bejelentésénél elmondták, hogy számos újítást terveznek a Playlist esetében, ezáltal segítenének az újoncoknak, de a veteránoknak is megkönnyítenék a rankedes kalandozásaikat.

Hirdetés

A Ubisoft azt szeretné, ha az új játékosok jobb élményekkel gazdagodnának, míg a régi motorosoknak egy kiegyensúlyozottabb "játszóteret" hoznának létre. Egy fejlesztői bejegyzésben most körutazást tehetünk, hogy milyen téren fejlesztették a Playlistet.

Newcomer

Ha valaki, aki még nem igazán játszott a játékkal belép a PvP módba, akkor bizony hamar elbizonytalanodhat az R6S összetettségét látván. Ezért összehoztak egy Newcomer Playlistet, ami szépen leegyszerűsíti ezt a dolgokat. Mindössze 3 bombás pályát tartalmaz, és a maximális szint, amivel ezt el lehet indítani az 50. Ez pedig csak az első lépés, hogy még jobban segítsék a játékosokat informálni, eligazodni és tanítani. Az operátor kiválasztó képernyő is most már mutatja, hogy mennyire nehéz az adott karakterrel játszani és a teljes loadout is megjelenik.

Ranked

Ez a másik fontos terület, amit mindenképp javítani akar a kiadó, ezért a Pro Leaguehez közelednek a rendszert illetően. Hosszútávon a játék minden aspektusában szeretnék felújítani a Ranked módot, emiatt pedig együttműködnek a játékosokkal is.

Elsőként a Pick & Ban rendszer élesedett, amivel egy kicsit felrázták a metát, így a balanceolás tekintetében is nagyobb segítséget jelentet. Ezt követte a Defuser 7 másodperces lepakolása vagy hatástalanítása. A következő lépés a rangok módosítása volt: Copper, Bronze és Silver kapott egy ötödik szintet, míg a Gold-ból elvették a negyediket. Emiatt az alacsonyabban tanyázó játékosoknak talán nagyobb lesz a motivációja a feljebb jutáshoz. A legjobbakról sem feledkezett meg a Ubisoft, 5 ezer MMR felett ugyanis bevezették a Champions plecsnit, amely már számozást is kapott, így láthatjuk ki hányadik helyet foglalja el a toplistán. A Y4S3 alkalmával tovább finomítják és fejlesztik a rendszert, szigorodott a partyzás, 1000-nél nagyobb MMR különbség esetén már nem tolhatják együtt a játékosok. Mindenféle visszajelzésre odafigyelnek és ezek alapján akarják tovább bővíteni a lehetőségeket.

Unranked

Itt ugyanazokkal a beállításokkal találkozunk, mint a Ranked esetében, viszont nincs rajtunk nyomás, nem veszthetünk pontokat és rangjelzés sincs. Nincs MMR szabályzás, bárkivel játszhatunk, ha úgy tartja kedvünk. Ezt leginkább bemelegítésre ajánlják.

Információk

Elismeri a kiadó, hogy nem mindig egyszerű a játékban megtalálni a szükséges tudnivalókat. A Casual Playlisten megjelent a Locations képernyő, ahol kiválaszthatjuk honnan akarjuk kezdeni a támadást vagy a védekezést. Ranked kapcsán bekerültek a szabályok, a jelenlegi map pool, és a ranglistáról is mindent leírtak.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
 • ScalierLotus11 8 hónapja
  Jó ötlet volt a részükről ez a newcomer és új ranked opció,már csak egy dolog zavar.Van egy pálya (ahol nagy oszlopok meg egy aranyraktár van) amin van egy tűzoltó készülék,azzonnali hatájjal kérvényezem, hogy a tűzoltó készüléket a Ubisoft a tűz és balesetvédelem szabályainak megfelelően tároltassa,avagy eme mellékes tárgyat szabályosan helyezzenek el a játékban(nem 3 méter magasan leláncolva bezárva egy vasszekrénybe)
  0 0 Válasz
  • Chutbert 8 hónapja ScalierLotus11
   "azzonnali hatájjal kérvényezem" kiegett a szemem! En extra nyelvtanorakat kervenyeznek, no offense.
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?