Hirdetés

Megvan az első Major és Minor helyszíne az új DPC szezonban!

Elindul az új szezon és az eddigi csendet rögtön két bejelentett verseny is megtörte. Előbb Kínába, utána Észak-Amerikába utazhat a profi mezőny.

Hirdetés

A héten nem csak a rankokat resetelték, de a Dota Pro Circuit is hivatalosan útjára indult. Miután a szezon legelső Minor eseményét felfedték, nem sokkal később az első Major torna helyszíne is kiderült.

A Mars Dota 2 League, rövidítve MDL komoly részt vállalt már eddig is a profi Dota 2 fejlesztésében, és olyan rendezvényekhez adta a nevét, mint az MDL Disneyland, Changsha Major, vagy MDL Macau 2017-ben. Most újra visszatérnek Ázsiába és Sichuan tartomány fővárosában Chengduban rendezik a szezon első Majorét. A megmérettetésre november 16. és 24. között kerül sor, a legjobb 16 csapat pedig az 1 milliós összdíjazás mellett a 15 ezer DPC pontért versenyezhet. Egyelőre arról nincs információ, hogy régiónként hány együttes kvalifikálhatja magát.

A Beyond The Summit abban a megtiszteltetésben részesült, hogy övéké lehet a szezon első Minor eseménye. A jubileumi Dota Summit 10 után a 11. lesz az egyetlen észak-amerikai rendezvény 2019-ben, legalábbis a Twitter bejegyzésük alapján. Ezek szerint ők többet tudnak az évadról. Ráadásul ez lesz az első olyan produkciójuk, ahol élő közönség előtt mérkőzhetnek a csapatok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?