Megvan az első Major és Minor helyszíne az új DPC szezonban!

Megvan az első Major és Minor helyszíne az új DPC szezonban!

Elindul az új szezon és az eddigi csendet rögtön két bejelentett verseny is megtörte. Előbb Kínába, utána Észak-Amerikába utazhat a profi mezőny.

A héten nem csak a rankokat resetelték, de a Dota Pro Circuit is hivatalosan útjára indult. Miután a szezon legelső Minor eseményét felfedték, nem sokkal később az első Major torna helyszíne is kiderült.

A Mars Dota 2 League, rövidítve MDL komoly részt vállalt már eddig is a profi Dota 2 fejlesztésében, és olyan rendezvényekhez adta a nevét, mint az MDL Disneyland, Changsha Major, vagy MDL Macau 2017-ben. Most újra visszatérnek Ázsiába és Sichuan tartomány fővárosában Chengduban rendezik a szezon első Majorét. A megmérettetésre november 16. és 24. között kerül sor, a legjobb 16 csapat pedig az 1 milliós összdíjazás mellett a 15 ezer DPC pontért versenyezhet. Egyelőre arról nincs információ, hogy régiónként hány együttes kvalifikálhatja magát.

A Beyond The Summit abban a megtiszteltetésben részesült, hogy övéké lehet a szezon első Minor eseménye. A jubileumi Dota Summit 10 után a 11. lesz az egyetlen észak-amerikai rendezvény 2019-ben, legalábbis a Twitter bejegyzésük alapján. Ezek szerint ők többet tudnak az évadról. Ráadásul ez lesz az első olyan produkciójuk, ahol élő közönség előtt mérkőzhetnek a csapatok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!