Ilyen programokkal vár a V4FSF Gaming Arénája!

Ne hagyjátok ki a V4FSF Gaming Arénáját sem, ha a hétvégén a helyszínen jártok!

A CS:GO és Fortnite verseny mellett rengeteg más izgalmas programmal vár bennetetek a V4 Future Sports Festival. Az esemény helyszínéül szolgáló Hungexpo F csarnoka lesz a V4FSF Gaming arénája, ami minden korosztály számára tartalmas szórakozást és kikapcsolódást nyújt majd.

Az igazi gamerek kipróbálhatnak majd AR és VR eszközöket, játszhatnak az XBOX és a Nintendo kínálatának legjobbjaival, ahogy különböző versenyszimulátorokban is kipróbálhatják majd, hogy ki a leggyorsabb például a virtuális Hungaroringen. Az olyan retro szerelmesek is megtalálják majd a kedvencüket, mint én, hiszen nem csak retro FIFA bajnokság, de külön retro gaming sarok is lesz. Mondanom sem kell, hogy a FIFA-n túl a Tekken 7, az NVA 2K20 és a Gran Turismo bajnokság is a Gaming Arénában kap helyet, akik ezekre a legkíváncsibbak mindenképpen a Hungexpo F csarnokát keressék.

A V4 FSF és a közte a Gaming Aréna felépítését a hivatalos térképen találjátok, amit IDE kattintva érhettek el. Az Aréna kapui pedig szombat reggel 10 órakor nyílnak majd ki, a hol a már említett programok mellett számos egyéb kikapcsolódási lehetőség is vár még rátok, köztük a PlayIT színpad, aminek pontos szombati és vasárnapi menetrendjét a lenti képre kattintva nézhetitek meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!