Squad Friendly Fire büntetés a Y4S3.1 patchben, és a Hostage új védelmet kapott!

Squad Friendly Fire büntetés a Y4S3.1 patchben, és a Hostage új védelmet kapott!

Partyban már a többiek megrovást kaphatnak, ha valaki a társaságból megsebez egy csapattársat. Emellett Goyonak végre nem kell rettegnie a túsztól.

Az Operation Ember Rise élesítése után egész gyorsan leszállította az első kisebb tapaszt a kiadó. Ebben tulajdonképpen olyan hatalmas frissítés nincs, viszont egy-két fontos újítást vagy javítást tartalmaz. Azokra a problémákra összpontosítottak, amelyekkel nem akartak várni és gyorsan meg lehetett oldani. A közlemény szerint a 3.1-es patch szeptember 19-én élesedett PC-n, konzolra viszont nincs pontos dátum az érkezéséről, ami fura, mert a PS4 esetében egy hasznos bugfixet tartalmaz.

Gameplay

  • A túsz immunis lett a tűzre. (Goyo és Capitao okozta tűzre értendő)
    • El szerették volna kerülni, hogy Goyo önhibáján kívül kerüljön összetűzésbe a Reverse Friendly Fire rendszerre, ezért inkább úgy döntöttek a túszra nem hat a tűz sebzése.

Reverse Friendly Fire

  • Kibővítették az RFF rendszert Squadokra is. Ha a party egy tagja megsebzi vagy földre küldi a társát, akkor az RFF a Squad minden tagjánál aktiválódik.

Bug Fix

  • Kijavították az indokolatlan összeomlást PS4-en.
    • Nem úszták meg ennyivel, PC-n és Xbox One-on is egyre többen panaszkodnak ilyesfajta hibákra, de eltart még egy ideig, hogy kivizsgálják az ügyet.

Gameplay Fix

  • Volt egy exploit, miszerint ki tudta magát rúgni egy játékos a mérkőzésből.
  • Ha egy játékos guggolt vagy feküdt és utána esett le valahova, akkor a felfelé nézés közben a saját karakter modellje látványa zavarta a látását.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!