VR szemüveggel lehet irányítani Roshant a Midas Mode 2.0 versenyen!

VR szemüveggel lehet irányítani Roshant a Midas Mode 2.0 versenyen!

A VIP jegyekkel rendelkezők személyesítették meg Roshant a küzdelmek alatt, ezért így még sosem láttad ütni a pálya legnagyobb szörnyét.

A Midas Mode legelső verziója is kellemes csalódást okozott a közönségnek, és a második felvonás viszont még több embert érdekelt. Hogy mi is az a Midas Mode?

A szervezők megoldották, hogy a TI3 Alliance - részben - és a TI1 győztes Na'Vi újra összeálljon. A svédeknél s4 nem volt jelen az első összecsapáson, helyette Chessie játszott. Első ellenfelük, a Stunners olyan játékosokból állt, mint Synderen, SingSing, Gorgc, SexyBamboe és Wagamama, ráadásul mindkét meccsben jól is kezdtek. Jöttek a killek és beszorították egy kicsit a Szövetséget a saját térfelükre, azonban a rutin és a korábbi összeszokottság, bár megkopott, de nem felejtődött el, így Loda vezetésével szép lassan megfordították mindkét meccset.

A nyitómérkőzés mégsem erről marad emlékezetes, ugyanis az Aegis megszerzése csak nagynehezen ment a svéd ötösnek, és nem az ellenfél miatt. A VIP jegyeseknek ugyanis megadták a lehetőséget, hogy VR felszereléssel irányíthassák Roshant, így a szörny olyan gyorsan ütött, amennyire a kiválasztott személy. Ez még az Alliance-ot is meglepte, és csak sokadik próbálkozás után tudták begyűjteni az Aegist.

Az első nap végeredményei egyébként az alábbiak szerint alakultak.

Európa

The Alliance 2:0 Sadim's Stunners

Észak-Amerika

J.Storm 2:0 beastcoast
J.Storm 2:1 Pepegas (Envy új ötöse)

Borítókép forrása: Nathie youtube

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!