Brigitte, Doomfist és Zarya nem dokumentált változtatást kapott a PTR szervereken!

Brigitte, Doomfist és Zarya nem dokumentált változtatást kapott a PTR szervereken!

A tegnap esti hivatalos frissítés mellett azért tartogatott még néhány meglepetést számunkra a Blizzard. 

Tegnap éjjel új frissítés érkezett az Overwatch PTR szervereire, melyben a Blizzard több karakteren is változtatott kisebb nagyobb mértékben. D.Va Defense Matrixán, Roadhog fegyverén, vagy Winston Barrierjén és Lúció Speed Boost effektjén például buffoltak, Baptiste Immortality Fieldjén, Moira Biotic Grasp képességén, Doomfist Rocket Punchán és Sigma egész kitjén viszont nerfeltek. A változtatások teljes leírását, illetve a bugjavításokat ezen a linken tudjátok elérni. 

A temérdek mennyiségű újdonság mellett a Blizzard elrejtett néhány rejtett átalakítást is. Brigitte felhasználói felülete például egy új panellal bővült, amin követhetjük a Repair Pack töltöttségét, így jobban beosztva az erőforrásainkat. Emlékeztetőül, a karakter a nagyobb átalakításon esett át és a képesség gyógyítása ugyan csökkent, illetve a heal nem instant, hanem 2 másodpercen keresztül tart, viszont 1 helyett már 3 pakkot tudunk kiküldeni. A folyamatot eddig kénytelenek voltunk az alsó sarokban követni, a frissítés élesítése után azonban így fog kinézni a dolog.

Brigitte on PTR now has UI to show repair pack charges below the crosshair. from r/Overwatch


Mindemellett Doomfist és Zarya is kapott némi interfész változtatást is, előbbinek a Seismic Slam sebzésének felirata, utóbbinak pedig az energia szintje jelenik meg ugyan olyan színben, mint a beállított célkereszté. Habár ez sem tűnik nagy valaminek, azért a karaktereket rendszeresen játszók biztosan örülni fognak neki.

Some interesting unlisted changes on the PTR, Doom/Zarya + Brigitte changes from r/Competitiveoverwatch

Nektek egyébként hogy tetszenek a frissítésben érkezett átalakítások? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!