Három új szettel és néhány régi-új funkcióval bővült a Dota Plus!

Három új szettel és néhány régi-új funkcióval bővült a Dota Plus!

A közkedvelt Avoid Player report újra elérhető, de ezen kívül néhány apróságot még belepakolt a Valve ebbe az őszi frissítésbe.

A nagy csinnadratta közepette bejelentett Dota Plus az utóbbi hónapokban el volt hanyagolva. Most viszont megérkezett a beígért frissítés, ami új küldetéseket hozott a szezonba, valamint extra shardot jelent a Hard Support pozícióra kereső rankedezőknek. Visszakerült az Avoid Player is, egy kisebb kihagyás után a Battle Pass 2019 egyik legnépszerűbb újdonságát végre újra használhatjuk.

A TI BP nem egyetlen funkcióval maradt adós, amire rájött a Valve, és szépen vissza is pakolta a játékba. Látható lesz újra a camp stacking timer, az az, hogy mikor kell elhúznunk a creepeket a helyükről, hogy sokszorozódjanak. Kapunk segítséget a wardok lepakolásához, valamint a Friends and Foes (százalékosan mutatja meg ki ellen vagyunk jók és kevésbé jók) ajánló is visszaköszön. Nem maradhatnak ki a frissítésből az új Chat Wheel hangok, és három hős új szettnek örülhet.

Ezeket a skineket 75 ezer shardért cserébe vásárolhatjuk meg. Lion esetében viszont egy kicsivel többet is ki kell csengetnünk a hacukáért, az övé ugyanis 90 ezerbe kerül.

Nem vitte túlzásba a Valve a patch tartalmát, de legalább némi életet lehelt az előfizetők Dota 2-es kalandozásaiba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!