Ma éjjel rendezik az Overwatch League második szezonjának döntőjét!

Ma éjjel rendezik az Overwatch League második szezonjának döntőjét!

A San Francisco Shock és Vancouver Titans egy Bo7 meccsen dönti el, melyikük is a legjobb csapat idén. 

Az Overwatch League második szezonja sok mindenben felülmúlta a tavalyi szériát, nagyobb volt és immár 20 csapat küzdelmeit követhettük, hosszabb volt, hiszen egészen februártól augusztus végéig tartott az alapszakasz, továbbá megrendezésre került három hazai hétvége is, ahová helyszínenként több ezer rajongó látogatott ki, hogy szurkoljon kedvenc alakulatuknak. Mint minden, ez a szezon is véget ért egyszer és az elmúlt pár hét rájátszása elvezetett minket egészen a mai napig, a Philadelphiában rendezett Grand Finals-ig, ahol a San Francisco Shock és a Vancouver Titans küzd meg egymással a dicsőségért és a több mint 1 millió dolláros fődíjért. 

A két csapat egyébként megérdemelten jutott a döntőbe, hiszen az alapszakaszi eredmények alapján az első két helyen tanyáznak az összesített ranglétrán, ráadásul komoly rivalizálás alakult ki köztük a röpke szezon alatt. Amíg a Dallas Fuel és a Houston Outlaws, vagy a Los Angeles Gladiators és Los Angeles Valiant egy adott régióért rivalizálnak, a Shock és a Titans minden közös pont nélkül csupán a versenysorozat legjobbjának címéért, ami még pikánsabbá teszi a ma esti döntőt. A Vancouver segédedzőjeként dolgozó Harsha szerint az egész Overwatch League-ben csupán ez a versengés számít igazán, a Shock Support játékosa Moth pedig rá is erősített erre nemrég az Over.gg-nek adott interjújában.

"Megnyerni a Grand Finalst azt jelenti, hogy mi vagyunk a legjobb csapat. Ha ezt a Vancouver Titans ellen tesszük meg, az még többet jelent."

A mérkőzést egyébként nem kisebb helyen, mint a több mint 20 ezer néző befogadására alkalmas Well Fargo Centerben rendezik és a jegyek már elővételben elkeltek. Az adás közép-európai idő szerint este 8-kor kezdődik a Watchpoint műsorral, a Bo7 meccs pedig egy órával később, 9 órakor veszi kezdetét. Ha kíváncsiak vagytok rá, ki lesz a 2019-es Overwatch League szezon bajnoka, keressétek fel a versenysorozat hivatalos Twitch csatornáját!


Szerintetek a San Francisco Shock, vagy a Vancouver Titans lesz 2019 bajnoka?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!