Ezekre a hősökre kérnék az OWL bajnoki skint a Shock és a Titans játékosai!

Ezekre a hősökre kérnék az OWL bajnoki skint a Shock és a Titans játékosai!

A két csapat játékosai megnevezték azokat a hősöket, akikre szívesen látnának bajnoki skint a győzelmük esetén. 

A 2018-as Overwatch League bajnok London Spitfire idén nyáron egy különleges jutalomban részesült, ugyanis a Blizzard készített számukra egy speciális bajnok skint, megemlékezve a győzelmükre. A Flying Ace Winston csak egy limitált ideig volt elérhető 200 OWL tokenért, azaz nagyjából 10 dollárért/euróért. 

A 2019-es Overwatch League szezonban végül a Vancouver Titans és a San Francisco Shock jutott be a Philadelphiában megrendezésre kerülő Grand Finalsba, így a következő Champion skint ennek a párbajnak a győztese kapja majd. A Dexerto stábja meg is kérdezte, melyik hősre szeretnének ilyen kinézetet leginkább a játékosok. "Reinhardtra szeretnék egy Sasquatch kinézetet, talán a pajzsa lehetne ilyen havas." - nyilatkozta a Vancouver Titans tank játékosa, Sang-beom 'Bumper' Park. Ezzel szemben a Support szerepkörben lévő Jooseok 'Twilight' Lee már önzetlenebbül fogalmazott - "Hatan vagyunk a csapatban, szóval ha sikerül győznünk, akkor mindenképpen közösen döntjük majd el. Személy szerint egyébként Ana-ra szeretnék". A flex játékos Min-soo 'SeoMinSoo' Seo egy kicsit pedig viccesre vette a figurát, mivel ő Symmetrát nevezte meg, akit eddig nem nagyon láttunk profi meccsek során. 

Mindeközben a San Francisco Shock MVP-nek jelölt játékosa Jay 'Sinatraa' Won is inkább egy olyan hősre látna szívesen skint, akivel szerepköre szerint játszik - "Minden attól függ, hogy mit kell játszanom a Grand Finals során, de ha választanom kell, akkor Doomfist". Érdekesség, hogy a Titans kötelékében lévő  Dong-eun 'Hooreg' Lee is az ököllel öldöklő antihősre voksolna, vagy Sigma-ra, aki az Overwatch legfrissebb játszható hőse és még nem sok hőskinézettel rendelkezik. 

Ti egyébként milyen karakterre látnátok szívesen Overwatch League Champions skint? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!