Visszatér a Dota 2 egyik legmeghatározóbb kommentátora!

Visszatér a Dota 2 egyik legmeghatározóbb kommentátora!

Talán erre senki nem számított, hiszen régóta felhagyott LD a kommentátorkodással, de most úgy tűnik újra belevág ebbe a csodálatos szakmába.

Hamarosan elstartol a 2019/20-as Dota Pro Circuit, és a míg az első Major Kínában, Chengduban lesz, addig az első Minor-t Észak-Amerikában rendezik meg. A selejtezőket a két verseny kapcsán egyben tartják meg, és akinek nem jön össze a nagyobb rangú rendezvény, annak marad esélye a Beyond The Summit eseményére kvalifikálnia magát.

Eddig nem lenne semmi különös a kaliforniai tornát illetően, azonban bejelentették a Talenteket, és megtalálható köztük a Dota 2 egyik legrégebbi és legmeghatározóbb alakja, David “LD” Gorman is. Nagyjából két éve jelentette be, hogy felhagy a kommentátori pályával és teljes egészében a BTS háttérmunkálataiból veszi ki a részét. 2013 után a TI8 és TI9 is nélküle zajlott le, és hiánya érződött, hiszen néhány egysorosa azóta szállóigévé vált. Ki ne hallotta volna a chatwheel spamek közül a "patience from Zhou" mondatot például. LD utoljára 2017 decemberében a Dota Summit 8 alkalmával ragadott mikrofont. Egyébként arra is van esély, hogy ez nem csak a saját rendezvényükre szól, hanem akár az egész szezonban is élvezhetjük a hangját a versenyeken.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!