Pokolian jó D.Va skin várhat ránk az idei Halloween Terror eseménykor!

Pokolian jó D.Va skin várhat ránk az idei Halloween Terror eseménykor!

Az Overwatch hátborzongató eventjének kezdetéig már csak néhány nap van hátra. 

Elérkezett az Október így az Overwatch Halloween Terror eseménye is a küszöbön van. Sajnos a Blizzard pár hónapja változtatott a taktikáján és nem mindennapi skin leleplezésekkel vezetik már fel az eventeket, csupán az előre meghatározott időpont estéjén bedobják a rajongókat a mély vízbe és minden új tartalmat rájuk zúdítanak. Ettől függetlenül azért szoktak kiszivárogni információk az újdonságokról, az idei Halloween Terror-ról is nemrég érkezett egy karakter ikonokat ábrázoló kép, ami négy új hőskinézetet is sejtet. 

A legjobban felismerhető hős egyértelműen D.Va, aki a cuki arcfestése mellett mintha szarvakat növesztett volna. Innen már csak egy ugrás hiányzik ahhoz, hogy a Heroes of the Storm játékban fellelhető The Destroyer hőskinézetre asszociáljunk. A skint már a HotS-os megjelenése óta követelik a játékosok az Overwatch-ba is és mi lehetne jobb alkalom egy ilyen pokolian jó öltözék bevezetéséhez, mint a Halloween Terror esemény?

Sokan persze szkeptikusak lehetnek most, mondván az alábbi képen látható Destroyer-nél Hana nem rendelkezik szarvakkal, ami igaz is, viszont a WoW világában pusztító Deathwing egyik védjegye a fején található kinövés, plusz nem is a Blizzard grafikusai lennének, ha nem próbálnák meg még inkább vérszomjassá és különlegessé tenni a hőskinézetet az Overwatch-ban. A másik három karakter portré sajnos egyenlőre rejtély, viszont a D.Va melletti malac maszkra emlékeztető kép utalhat egy Roadhog skinre, a felette lévő maszkban B.O.B vonásait fedezhetjük fel, a felső sarokban lévő tradicionális Japán sapkában, azaz Kasa-ban lévő pedig minden bizonnyal az egyik képregényben bemutatott Genji skint rejti. (Köszönjük olvasóinknak a felfedezést! - a szerk). Összességében érdemes fenntartásokkal közölni a képen látható információkat és mi is csupán csak spekuláltunk az imént, viszont reménykedni azért mindenféleképpen lehet!

Ti egyébként melyik karakterre szeretnétek idén Halloween Terror skint? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!