Szédületes hőskoncepcióval rukkolt elő egy Overwatch rajongó!

Szédületes hőskoncepcióval rukkolt elő egy Overwatch rajongó!

A Blair Morgan névre keresztelt antihős saját eredettörténettel és gameplay videóval is rendelkezik. 

Megjelenése óta az Overwatch milliókat inspirált az egész világon és nem telik úgy el hét, hogy bele ne futnánk egy rendkívül aprólékosan elkészített cosplaybe, egyedi karakter skinekbe, vagy más alkotásokba. Legutóbb például egy grafikus munkáit mutattuk be nektek, aki eljátszott azzal a gondolattal, hogy milyen lenne, ha a hősök összecserélnék ruháikat és más uniformisban jelennének meg. Ha kíváncsiak vagytok a rendkívül vicces szettekre, kattintsatok az alábbi cikkünkre!

Ritkább esetben a rajongók tovább mennek és időt, illetve energiát és munkát nem kímélve saját hősöket kreálnak az Overwatch univerzumán belül. Így tett Aarón Rugama García is az elmúlt pár hónapban és megalkotta az antihősnek szánt Blair Morgant. A rajongó igencsak aprólékos munkát végzett és első körben tekintsétek meg a karakter tragikus háttértörténetét. Előljáróban még annyit, hogy Morgan 52 éves, skót származású és tolvajként tevékenykedik, szállóigéje pedig: "Szükségünk van hősökre, a hősöknek pedig szükségük van gonosztevőkre!".

Szerencsére García nem állt meg itt és olyan képességeket adott Morgannek, mint a jetpack, lángszóró, plusz egy többfunkciós kézifegyver, ráadásul a Knave Hunter ultimate képesség is említésre méltó, ami befogja a célpontot és egy rakétát küld felé az egéből. A hős részleteit az alábbi képen találjátok. 

Ha mindez felkeltette az érdeklődéseteket, ki ne hagyjátok az alábbi videót, mely egy teljes gameplayt tartalmaz.

A látottak alapján nektek hogy tetszik Blair Morgan karaktere? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!