Szóbeszédek, amelyek akár ténnyé is válhatnak a Fortnite következő fejezetét illetően

Úgy fest, hogy a kínai Fortnite játékosok már tudnak egy időpontot, amikor megtörhet a csend.

Frissítés - 21:52

Kiszivárgott a Chapter 2, Season 1 Battle Pass trailer, spoiler veszély.

A Fortnite ezen cikk írásának pillanatában immáron 21 órája leállt, a tegnapi nagyszabású event vége óta csak egy fekete lyuk látható a játékban. Teljes a csend, mind a Fortnite világában, mind az Epic Games kommunikációs csatornáin, a fejlesztő most egy kisebb pihenőt rendelt el a játékosoknak.

Természetesen az, hogy lassan egy teljes napja nem lehet játszani igencsak különös dolog, talán nincs még egy olyan fejlesztő a világon, aki bemerné ezt vállalni, az Epic Games azonban hatásos eszközt akart. Minden csoport, felület, ahol csak a közösség tagjai értekezni tudnak, attól hangos, hogy mikor fog történni már valami. Az éjszaka folyamán érkezett néhány leak, miszerint még legalább egy napot várnunk kell, ha pedig hinni lehet a kínai információknak, igazából bármelyik pillanatban megkaphatjuk már az új felvonást. A kínai játékosok kaptak egy elvileg hivatalos üzenetet, miszerint az új szezon az ő időzónájukban október 15-én érkezik.

A tweet megosztásakor este 9 óra volt náluk, vagyis ha rögtön éjfélkor megkapják a frissítést, akkor a mi időzónánk szerint este 6 óra körül kéne érkeznie a szerverleállásnak. (Jelenleg a szerverek aktívak, tehát nem beszélhetünk "downtime-ról".)

Ez persze mind feltételezés, továbbra is bődületesen kevés információ áll rendelkezésre, amelyekből gazdálkodni lehet, a reggeli órákban, még keddi és csütörtöki frissítési időpont is felmerült, alig egy órával ezelőtt pedig a kínai weboldal kódjában a 4:05 PM EST-t találták meg Chapter 2 kezdésnek, amely a mi időzónánkban este 10 órát jelent.

Jól látható, hogy alacsonyan repkednek a különböző időpontok, több lehetőségnek is áll a zászló.

Másik nagy pletyka, hogy a Fortnite Save The World módja ingyenessé válik a frissítést követően. Az Epic Games eredetileg azt ígérte, hogy a mód 2018-ban ingyenessé válik, ám ezt kitolták 2019-re. Itt vagyunk 2019 októberében, és a játékmód továbbra sem szabadon hozzáférhető, ellenben van egy-két jel, amely arra mutat, hogy hamarosan az lehet. Ami az egész elképzelés alapját adta, hogy a játékmódot jelenleg nem lehet megvásárolni.

Ez persze lehet csak a játék különleges állapota miatt, sokan azonban komoly esélyt látnak az ingyenessé válásra. 

Jelenleg ez a két legnagyobb figyelmet kapó pletyka, de persze nem feledkezhetünk el az olasz Apple oldalára kikerült képről sem, amelyen három új default-nak tűnő karakter néz le egy hajókkal (is) tarkított pályára, ami talán az új map lehet.

Kíváncsian várjuk, hogy mivel fog előrukkolni az Epic Games, na meg persze, hogy mikor, a közösség ugyanis már nagyon-nagyon szeretne játszani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!