Közel van hozzánk a második Dota 2 Major verseny helyszíne!

Közel van hozzánk a második Dota 2 Major verseny helyszíne!

Rég volt már mikor Németország Major eseménynek adott otthont, legutóbb 2017-ben volt erre példa az ESL One Hamburg esetében, most viszont a DreamHack brigádja bizonyíthat.

A Dota Pro Circuit 2019/20-as szezon első Major tornája Kínában, Chengduban lesz, és nem sokat tudtunk a további menetrendről. Egészen a Rotterdamban tartott DreamHack eseményig, ott ugyanis a szervezők nagy örömmel osztották meg a közösséggel, hogy a második Majorre Németországban kerül sor.

Lipcse öröksége

Január 24-26. között tartják Lipcsében a legjobb csapatok részvételével a második Majort, ahol 1 millió dollárt és 15 ezer DPC pontot osztanak szét a DreamHack következő állomásán. Ez a város otthont adott már CS:GO, Rocket League és más játékok esetében is színvonalas versenyeknek, most pedig a Dota 2 lesz terítéken. Lipcse Európa egyik úttörő, és egyben videojáték fellegvárának tekinthető, mivel ez volt eredetileg a Games Convention rendezvény helyszíne, mielőtt átalakult a brand, és új néven, Gamescomként Kölnbe költözött.

Budapesttől Lipcse légvonalban mindössze 643 kilométerre található, és busszal, valamint vonattal már 10-12 órás út alatt megtehető ez a távolság. Tervezi valaki, hogy kilátogat?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!