A Na'Vi kispadra ültette kapitányát egy a Dota 2 TI óta fennálló probléma miatt!

A Na'Vi kispadra ültette kapitányát egy a Dota 2 TI óta fennálló probléma miatt!

SoNNeikO-val rövid távon igen, hosszútávon azonban nem sikerült megoldani a belső ellentéteket, így a vezetés lépett az ügyben.

Felemás teljesítmény az előző Dota Pro Circuit-ben, nem valami meggyőző szereplés a TI9-en, majd az új szezonban finoman fogalmazva sem kezdtek jól. Elbukták a Major szereplést, és a Minorra sem maradt esélyük.

"Dotában mindig is probléma volt egy jó kapitány beszerzése, hiszen ebben a régióban limitált számban fordulnak csak elő. Rögtön a TI után előjöttek a gondok, ugyanis a kapitány és néhány játékos között nem igazán akart működni a kommunikáció. Igyekeztük megbeszélni házon belül és arra törekedtünk, hogy megoldjuk a helyzetet. Aztán Pasha érkezésével minden stabilizálódott és a bootcampünk is produktív volt. Mégis az első hivatalos mérkőzések alatt már előjöttek a régi sérelmek, és minden összedőlt, mint egy kártyavár. Az eredmény szemmel látható, sehova nem jutottunk ki." - áll a Na'Vi közleményében.

SoNNeikO még 2015-ben csatlakozott a Natus Vincerehez, és olyan játékosoktól tanulhatott, mint XBOCT és Dendi. Az elmúlt években viszont ő vált az együttes egyik tartópilléréve, szinte mindig köré építették a csapatot. Éppen ezért kellett nehéz döntést hoznia a vezetőségnek: lecserélik szinte az egész csapatot és újjáépítik ismét vagy megválnak a kapitánytól. Az utóbbi mellett döntöttek, azonban egyelőre csak kispadra ültették a SoNNeikO-t, és valószínűleg hamarosan bejelentik majd az új szerzeményüket.

Hogy mi lesz Akbar “SoNNeikO” Butaev sorsa az egyelőre ismeretlen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!