Dendi mesélt az új projektjéről, és nagyratörő álmai vannak!

Dendi mesélt az új projektjéről, és nagyratörő álmai vannak!

Korábban mesélt arról az ukrán sztárjátékos, hogy saját csapatot indítana, és most kiderült, először Dotával indulnak, de később több játékban is megvetnék a lábukat.

A új szezon elindult, és van még néhány játékos, akinek a sorsa nem volt tisztázott. Közéjük tartozik az ukrán legenda, Danil “Dendi” Ishutin is, aki most végre tiszta vizet öntött a pohárba. Bár konkrétumokat nem árult el, de most már a tervének első fázisáról beszámolt, ami elég komolyan és nagyratörőnek hangzik.

Sokan talán nehezen képzelik el Dendi a sárga és fekete színek után másik együttesnél, de miután egy éve elhagyta a Na'Vi-t megfordult egy-két szervezetnél rövidebb hosszabb ideig. A Tigernél úgy tűnt, hogy komolyabb esélyük lesz jobb eredményeket elérni, mégsem sikerült megváltaniuk a világot, így elég gyorsan felbomlott az akkori ötös. Korábban már bejelentette, hogy saját szervezet megalapításában gondolkozik, de most ezt kicsit kifejtette:

"Láttam már szervezeteket, hogy miként működnek és növekednek. Más-más irányba és módszerrel irányították őket, és volt amikor nem értettem egyet velük. Én olyan dolgot alkotnék, amit mindenki élvez, és valami olyanba akarok fektetni, amit teljes bizalommal és erővel támogathatok. Ezáltal megvalósítanám magamat."

Azt is hozzátette, hogy együttesével szeretné minél hamarabb elnyerni olyan közösségek szimpátiáját, mint például CIS, Délkelet-Ázsia vagy Kína. A csapatot viszont európai és CIS játékosokkal töltené fel, mivel ez a két régió van a legközelebb egymáshoz.

"Természetesen a legjobb játékosokat akarom összegyűjteni, de az lenne a legjobb, ha globális csapat születne, így bárki követhetne minket. A Dota 2 lesz az első játék, mivel ezt ismerem és játszom már 14-15 éve. Néhány nagyon tehetséges és elszánt társam már van különböző területekről, akik teljes erőbedobással készek segíteni a projektben. Sokféleképpen elindulhatunk és működhetünk, de valami új metodika szerint csapnék bele. Valószínűleg a későbbiekben még több játékot is bevonunk, de haladjunk szép sorjában. Szeretnék visszaadni minél többet a rajongóimnak, akik elképesztő módon kiálltak mellettem az évek során."

Dendiék valószínűleg további bejelentéseire az első Minor és Major versenyek után lehet számítani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!