BlizzCon: Bejelentették az Overwatch 2-őt és kaptunk egy animációs rövidfilmet is!

BlizzCon: Bejelentették az Overwatch 2-őt és kaptunk egy animációs rövidfilmet is!

A Blizzard idén is számtalan újdonsággal készült a rajongók számára a két napos fesztiválon. 

Ezen a hétvégén rendezik a Blizzard játékok legnagyobb fesztiválját a BlizzCont, ahová a stúdió számtalan újdonsággal készült Overwatchban is. A hivatalos nyitóceremónia nemrég ért véget és Jeff Kaplan egy D.Va pulcsiban újfent a hatalmas színpadi műsort csinált és leleplezte a játék jövőjét masszívan meghatározó tartalmakat. Vágjunk is bele és nézzük végig, mi vár ránk Overwatch-ban a jövőben!

Új Animációs rövidfilm

A legújabb animációs rövidfilmben Winston és Mei-t és Tracert láthatjuk, ahogy egy küldetésre utaznak Párizsba, amit megtámadott a Null Sector szeparatista Omnic szervezet. Az utcákon harcok dúlnak és hőseink belecsapnak a balhé közepébe, megmentve a civileket és a hadakozó rendőröket. A csata hevében feltűnik egy óriási Omnic, ami jól elbánik a trióval, Winston pedig egy végső ellentámadásra szánja el magát, hogy biztosítsa a menekülést. A vész pillanatában azonban a felmentősereg megérkezik és újra összeáll a nagy csapat, ráadásul feltűnik a Reunionban látott Echo is. További részleteket nem árulnánk el, nézzétek inkább végig a saját szemetekkel az epikus csatát. 

Új játék: Overwatch 2

Az animációs rövidfilm után Jeff hivatalosan is bejelentette az Overwatch 2-őt, ami a pletykákat megerősítve story küldetéseket tartalmaz, viszont a játék jelenében játszódik. Az is megerősítést nyert, hogy a karakterek fejlődési fával rendelkeznek majd, továbbá kapunk egy új kompetitív játékmódot is a Push személyében, illetve egy pályát Toronto és új hőst is Sojourn személyében. Jeff mindemellett magyarázatot adott néhány fontos kérdésre is, például az Overwatch 2 fő fókusza a co-op és hős missziókban rejlik majd, de átdolgozták a játék motorját és új művészeti stílust is kreáltak hozzá, továbbá minden kozmetikai cuccunkat átvihetjük majd az Overwatch-ból. A kedvcsinálót az alábbi videóban találjátok!

További információk egyelőre nem láttak napvilágot, de amint megtudunk valamit, értesítünk titeket, szóval maradjatok velünk a hétvége folyamán. 

Ezek lennének tehát az idei BlizzCon legfontosabb Overwatch bejelentései. Nektek hogy tetszenek az újdonságok? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!