Megbízható forrás szerint ezek lesznek a Y4S4 új operátorainak képességei!

Megbízható forrás szerint ezek lesznek a Y4S4 új operátorainak képességei!

A valószínűleg indiai és kenyai kommandós a következő frissítésben gránátvetővel és egy gránátokat aktiváló kütyüvel lesz felvértezve.

CoreRoss egy videójában már pedzegette, de több portál is lehozta Kormora újabb idő előtt megosztott információit. Egyelőre nem tudnak mit kezdeni az ő szivárogtatásaival, hiszen most már sokadjára tett közzé pontos adatokat a közelgő update-tel kapcsolatban.

Most a Y4S4 közeledtével újra a soron következő operátorokon van a hangsúly. A titokzatos személy pedig nem fukarkodott megosztani a közösséggel, hogy mire számíthatunk. A negyedik szezon Roadmapján már lehetett látni a hivatalos infot, miszerint Indiából és Kenyából kapunk kommandósokat. Elméletileg az előbbi lesz a támadó, míg az utóbbi a védő.

Indiai támadó

  • Egy gránátvetővel látják el, és olyan különleges szerkezetet lőhetünk ki, ami feltöltődik és minden körülötte lévő eszközt megsemmisít. Egyébiránt egy zárdugattyús golyós puskával (bolt action rifle) indulhatunk a küldetésre vele.

Kenyai védő

  • Egy olyan eszközt fejlesztettek ki neki, amit elhelyezve beszívja a közeli gránátokat és felrobbantja őket. Az egyéb felszereléséről nem esett szó, viszont plusz infóként hozzátette 1 speedes operátorról van szó.

Nincs kőbe vésve, hogy ezeket kapjuk majd, viszont az eddigi szezonok kapcsán meglepően pontos hírekkel látta el a közösséget még a bejelentések előtt, így azt gondoljuk most sem tévedett olyan sokat Kormora. Ez az év nem feltétlenül a kreatív operátorokról szól, a fenti leírások alapján ugyanis hasonló karaktereket már tartalmaz a játék - gondoljunk Thatcherre és Jägerre. Az egy kicsit furcsa mindenesetre, hogy eddig a Ubisoft igyekezett mindkét oldalt ellátni hasonló eszközökkel, most azonban a kenyai Jäger hasonló adottságai ellenére mégis védő oldalon kapott helyet. Ez igaz Thatcher kapcsán is, bár itt azért az EMP miatt van egy kis különbség.

Szerintetek a két új kommandós hasznos lesz, ha tényleg ilyen eszközökkel vértezik fel őket?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!