Egy hős majdnem minden szinten tarol KDA mutatóban a hard supportok között!

Egy kimutatás szerint a Keeper of the Light most a legerősebb hard support a játékban, a Kill, Assist és Death arányban az élen jár, ezáltal pedig népszerű és hasznos hőssé lépett előre.

Az átalakított lovas vagy Gandalf, esetleg Kotol az elmúlt időszakban igen csak felkeltette a játékosok figyelmét. A képességei alapján egy sokrétű és erős karakterről beszélhetünk, valamint a ranglista szintek alapján egyedül Immortalban sikerült letaszítani őt a trónról Chennek és a Phoenixnek.

Kezdjük azzal, hogy a mana utánpótlás - ellenfélre nyomva mana égetés - egy rendkívül fontos varázslat a lanelés alatt. Gyakorlatilag hozzásegítheti a carryt a farmhoz, illetve a spelljeinek folyamatos használatához. Ráadásul a társ spelljének újratöltődési idejét is csökkenti, ami szintén az első 15 perc megnyerésében kap hangsúlyos szerepet. Az alapból 330-cal futó hőst eleve nem könnyű elkapni és ezen a Tranquil Boots csak segít, valamint a Talentjei révén többféle verziót is építhetünk belőle. Amint az látható bár van eltérés a játékosok választási szokásai között, de nagyot nem hibázhatunk bármelyik talentjét is választjuk:

A Blinding Light az első szinteken az egyik legjobb területre ható képesség, egyrészt odébb hajítja az ellenséget, aki a minimális sebződés mellett a következő másodpercekben nagy százalékban mellé üt majd a kakaskodás közben. Nem csak az ellenfél sorait zilálhatjuk szét egy mozdulattal, de olyan, számukra rossz pozícióba sodorhatjuk őket, ami a mi malmunkra hajtja a vizet.

Az Illuminate pedig szenzációs eszköz a farmolásra - ötödik pozíciósként főleg -, megakadályozza az ellenfél pusholását, de ezzel felvértezve könnyebben támadhatunk tornyokat vagy bázist is vagy, ha kell az erdőben stackelünk a többieknek. A Will-O-Wisp ultival pedig jó kombó (beleértve a Blinding Lightot is), így néhány mozdulattal nagy területet kontrollálhatunk, sok sebzést kioszthatunk és teamfightot meghatározó döntéseket hozhatunk. Ennek eredményeként Heraldtól Divine-ig KDA alapján a Keeper bizonyul nyerő picknek, Immortal szinten csak Chen és Phoenis képes megelőzni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!