Új játékmechanikát hozhat a Void Spirit megjelenése?

Új játékmechanikát hozhat a Void Spirit megjelenése?

A The International 9-en bejelentett frissítés második hőse elég misztikusra sikererett, azonban a trailerből néhány ötlet már most leszűrhető.

Ősszel, vagyis november utolsó hetében - ha minden jól megy - megérkezik az Outlander update. A vb döntőjének napján bemutatott videóban feltűnt a Void Spirit, amely a már meglévő három mellé csatlakozik. Semmiféle akciót nem mutatott be, mindössze egy sétát tett és közben mesélt, majd át teleportált a TI helyszínére. Megvizsgálták, hogy a mondandója alapján igyekeztek összeállítani a skilljeit. Az elnevezések és a leírások sem tükrözik a valóságot, de előfordulhat, hogy valami hasonlót kapunk majd a megjelenés napján.

Lehetséges képességei

"Portal": Létrehoz egy kaput - ami működésre hasonló lehet az Overwatchban látott Symmetraéhoz -, és térkép egyik pontjából a másikra átjárást biztosít, de nem csak az ő, hanem a csapattársai számára is.

"Phase shift 2.0": Puckhoz hasonlóan, valószínűleg ő is el tudja majd hagyni a csatamezőt, és az üres térben tanyázhat egy rövid időre, a negatív spellek elkerülése érdekében.

"Remnant": Miután mindhárom testvérének van Remnantja (lepakolható szellem alakja), így gyakorlatilag garantálható, hogy neki is lesz. Az is gyanítható, hogy a többi képességével áll majd összefüggésben.

"Scan": Azt állítja a monológja alatt, hogy semmi sem menekül előle és nem kerüli el a figyelmét. Ezért egy truesight (láthatlant is detektálja) ultimate is benne van a pakliban. Például az egész pályán felfedi az ellenfeleit, mindegy, hogy invisible vagy sem. Néhány másodpercig megfagyaszthatja őket, mint mikor elsétál közüttük a videóban.

Játékstílus

Void Spirit szerintem nagyban a mágikus sebzésre hagyatkozik majd. A fegyverét tekintve közelharci hősnek tűnik, aki nem feltétlenül az alaptámadásával igyekszik majd likvidálni ellenfeleit - ami ellentmondásnak tűnhet, de IceFrog mostanában szeret kísérletezgetni az újdonságokkal. Az Agility lehet az elsődleges attribútuma, a mozgékonyságával nem lehet gond, a képességei pedig nagyfokú map controlt jelenthet használójának. Egy érdekes helyzet még adódhat, mi lenne ugyanis, hogyha a Void Chronosphere ultija nem hatna rá.

Neked tetszik a koncepció?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!