Falakat robbantó töltény és mágneses

Falakat robbantó töltény és mágneses "korong", ezeket kapják az új operátorok!

Az alábbi teaser videóban bemutatott tesztek alapján a Year 4 eddigi legkreatívabb karaktereit kapjuk, és kiderült az is, hogy a Kali & Wamai névre hallgató páros érkezik a játékba.

A kiadó felfedte nekünk korábban az új Operation nevét, ezért alighanem mindenki tudja, hogy a negyedik szezon a Year 4-ben a Shifting Tides lesz. A patch teljes tartalmát november 10-én osztja meg velünk a Ubisoft a Pro League S10 döntőjének napján, azonban előtte kaptunk egy kis ízelítőt, hogy mire is számíthatunk az év végén.

Egy indiai és kenyai kommandós érkezik a játékba, előbbit Kalinak, utóbbi Wamainak hívják. Az egy perces trailerben egy tesztet láthatunk, egy különleges létesítményben mérik fel Kali mesterlövész puskájának, illetve Wamai mágneses rendszerének hatékonyságát.

Kali

Az indiai operátor egy bolt-action puskát kapott, ami a CSRX-300 elnevezéssel van ellátva. A soft (gyenge) falakon kérdés nélkül robbantunk vele lyukat, valamint az LV explosive Lance-nak köszönhetően a megerősített falakban - Bandit kütyüje ellenére - is kárt tehetünk. Találat esetén a videóban jól látszik, hogy felrobban a töltény.

Wamai

Róla egy kiszivárgott kép is felkerült a netre:

A Mag-NET rendszer boldog tulajdonosa. Egy korongot illeszthetünk a tereptárgyakra, ami megállítja és "elfogja" a lövedékeket. Ez valószínű a gránátokra és esetleg a különleges eszközökből származó töltényekre gyakorol hatást. Érdemes óvatosan bánni vele, ugyanis valószínűleg képes az eltárolt dolgokat felrobbantani, bár ennek a működését egyelőre homály fedi.

Nektek hogy tetszenek az új kütyük?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!